Haberler

Çukur 63. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? 62. Bölüm İzle

Güncelleme:

Çukur 62. son bölümü dün akşam Show TV ekranlarında yayınlandı. Salih'in Cumali için canını hiçe sayması, Damla'nın Sena için söylediği sözler ve daha nicesini anlatan heyecan dolu 62. son bölümde başka neler yaşandı? Peki Çukur 63. yeni bölüm fragmanı çıktı mı?

Çukur ü yayınlandı. Show TV'nin sevilen dizisi Çukur'da Salih, Cumali'yi kurtarmak için kendini tehlikeye atıyor. Medet kahveye geliyor Yamaç'ın acil olarak gelmesi gerektiğini söylüyor. Damla onlarla birlikte gelmek istediğini söylüyor ancak Yamaç izin vermiyor. Damla'nın Sena ile ilgili sözleri Yamaç'ı çılgına çeviriyor. Yüzüklü boş durmuyor ve planını uygulamaya devam ediyor. İdris ve Meliha yıllar sonra eski defterleri açarken Yüzüklü'nün kim olduğu ortaya çıkarıyor. Yüzüklü'nün son hamlesi ise Koçovalıları sevdikleri birinin kaybetme korkusu oluyor. Peki Çukur 63. yeni bölüm fragmanı geldi mi?

ÇUKUR 63. YENİ BÖLÜM FRAGMAN YAYINLANDI MI?

Çukur 63. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı zaman sitemizden ulaşabilirsiniz.

62. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çukur dizisi yine heyecan dolu sahneleriyle izleyicilerini büyüledi. Semih İdris'i telefonla arayarak Cumali'nin buluşmaya gelmediğini aradıklarını ama ulaşamadıklarını söyler. İdris şoke olur. Cumali'nin çoktan buluşmak için hareket ettiğini söyler. Semih'e Emmi ile birlikte geleceklerini, bir yere gitmemelerini söyler. İdris ve Emmi kahveden çıkar. Yamaç'a depoya gideceklerini bir gelişme olursa haber vermelerini ister. Selim Cumali'nin zaten depoda olduğunu söyleyince Emmi Cumali'nin ortalarda olmadığını söyler.

Çukur 63. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? 62. Son Bölümde Neler Oldu?

İDRİS CUMALİ'NİN BAŞINA GELENİ ÖĞRENİYOR

Selim, Salih'i arar. Cumali'nin orda olup olmadığını sorar. Salih adamlarla buluşmak için depoya gideceğini söylediğinde Selim oraya gitmediğini söyler. Selim, Salih'ten Cumali'yi aramasını ya da bulmasını ister. Salih Medet ile birlikte Cumali'yi bulmak için işe koyulur. Bu sırada İdris ve Emmi Cumali'nin arabasını bulur. Arabayı kontrol ederken Timsah'ın kardeşini vurduğu çocuk çıkagelir ve durumu anlatır.

YÜZÜKLÜ BAYKAL'I VURUR

Yamaç'ı arayan Sahte Baykal, Çukur'a gelir. Baykal, Yamaç'ı aradığını söyleyerek nerede olduğunu sorar ve Yamaç'ın yanına gelmesini ister. Keçi, Yamaç'a haber vermek için harekete geçer. Keçi, Yamaç'ın yanına gelerek Baykal'ın onu beklediğini söyler. Yamaç neler olup bittiğini öğrenmek için hemen halısahanın oraya gider. Selim de peşinden gelir. Bu sırada Çukur'da olan Yüzüklü, Yamaç ve Sahte Baykal'ı gözetler. Yamaç her şeyi öğreneceği sırada Yüzüklü, Baykal'ı vurur. Yamaç öfkeden avazı çıktığı kadar bağırır.

Çukur 63. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? 62. Son Bölümde Neler Oldu?

"BORCUMU ÖDEMEYE"

Salih, Cumali'nin Timsah'ın elinde olduğunu öğrenir. Cumali'ye yardım etmek için Timsah'ın karşısına çıkar ve Cumali'yi elleri bağlı bir şekilde tavana asılı bir durumda bulur. Salih'in bu şekilde gelmesine anlam veremeyen Cumali, neden geldiğini sorar. Salih de "borcumu ödemeye" der.

YAMAÇ'I DELİRTEN SÖZLER

Bu sırada Medet koşa koşa kahveye gelir. Yamaç'a acil bir durum olduğunu ve gelmesi gerektiğini söyler. Yamaç ve diğerleri harekete geçerken Damla, "Ben de geliyorum!" der. Yamaç yeniden gelemeyeceğini söylediğinde Damla'nın ağzından çıkan "Ben Sena değilim!" sözleri Yamaç'ı deliye çevirir. Öfkeden kahvedeki masalardan birini devirir.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Çukur Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title