Haberler

Dha Yurt Bülteni -8

Amcasının kullandığı otomobilin altında kalan çocuk hayatını kaybetti Bursa'da amcası Mehmet T.'nin geri manevra yaptığı sırada otomobilin altında kalan 1 yaşındaki Elif T., hayatını kaybetti.

Amcasının kullandığı otomobilin altında kalan çocuk hayatını kaybetti

Bursa'da  amcası Mehmet T.'nin geri manevra yaptığı sırada otomobilin altında kalan 1 yaşındaki Elif T., hayatını kaybetti.

Kaza, Bursa'nın Yıldırım ilçesi Değirmenönü Mahallesi'nde meydana geldi. Sokakta oynayan 1 yaşındaki Elif T., amcası Mehmet T.'nin (37) geri manevra yaptığı esnada 16 KAU 83 plakalı otomobilin altında kaldı. Durumu fark eden amca Mehmet T., otomobilden inerek sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Elif T.'nin hayatını kaybettiği belirledi. Kazanın ardından amca Mehmet T. ile Elif T.'nin yakınları gözyaşı döktü. Elif T.'nin cansız bedeni, Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken, amca Mehmet T., gözaltına alındı.

Görüntü Dökümü

-----------

Ölen çocuğun amcasının araba önünde ağlamasından görüntüler

Olay yerinden toplanan kalabalıktan görüntüler

Polis ekiplerinin çalışmalarından görüntüler

Detaylar

Süre: 00.58 Boyut: 108 MB

Haber- Kamera: Serkan AKKUŞ/BURSA,

===================

Çocuk Vali park sayısının artırılmasını istedi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Antalya Valisi Münir Karaloğlu'nun makamına oturan çocuk vali İlayda Oya Bodur (11), park sayısının artırılması talimatını verdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Antalya Valisi Münir Karaloğlu'nun makamına Hanım Ömer Çağıran İlkokulu 4'üncü sınıf öğrencisi İlayda Oya Bodur oturdu. Makam koltuğunda mesajını veren Bodur, bu bayramı çocuklara armağan eden tek lider olan Mustafa Kemal Atatürk'ü saygıyla andığını söyledi. Telefonla Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i arayan Bodur, park ve bahçe sayısının artırılmasını istedi. Bodur, "Çocuklar bilgisayar ve telefonda geçireceği zamanı parklarda geçirecektir. Geri dönüşüm kutularının bütün ilçelere konulmasını rica ediyorum. Bisiklet yollarının artırılarak 'Arabadan in bisiklete bin' projesini gerçekleştirmek istiyoruz" dedi.

EMNİYET MÜDÜRÜNE 'TOKA' TALİMATI

Daha sonra Antalya Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulacan'ı arayan çocuk vali, 23 Nisan etkinlikleri kapsamında alınan güvenlik önlemlerini sordu. Çocuk Vali Bodur'un son mesajı da Antalya Valiliği'nin başlattığı 'Ölümle Tokalaşma' projesiyle ilgili oldu. Bazı sürücülerin emniyet kemeri takmadığını, sinyali susturmak için de emniyet kemeri tokası taktığını hatırlatan çocuk vali, bu tokaları satan ve kullananlara para cezası kesilmesi istedi. Çocuk vali Bodur, "Anne ve babalarının bu tokaları kullandığını gören çocuklar onları uyarsınlar. Hepimizin güvenliği için bu proje çok önemli. Ölümle değil, hayatla tokalaşın" dedi.

VALİ'DEN KARDEŞ İSTEĞİ

Antalya Valisi Münir Karaloğlu da ailenin tek çocuğu olduğunu öğrendiği İlayda Oya Bodur'a, anne ve babasına baskı kurarak kardeş isteğini söylemesi tekininde bulundu. Törenin sonunda Karaloğlu, 4 yaşından beri bu makam koltuğunda oturmayı hayal ettiğini belirten Bodur'a çeşitli hediyeler verdi.

Görüntü Dökümü

----------

-Valinin çocuk valiyi karşılaması

-Çocuk valinin konuşması

-Çocuk valinin belediye başkanı ve emniyet müdürü ile telefon konuşması

-Valinin hediyeleri

-Aile ile fotoğraf çekilmesi

444 MB/// 4.01  SN HD

Haber: Hasan DEMİRBAŞ- Kamera: Emrah GÜL/ANTALYA,

===================

Antalya'da bayram coşkusu

Antalya'da, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 99'uncu yıl dönümü coşkuyla kutlandı.

Türkiye'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 99'uncu yıl dönümü, Antalya'da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kutlamalar, Milli Eğitim Müdürlüğü'nün organize ettiği Cumhuriyet Meydanı'ndaki törenler, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı. Buradaki törene Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Antalya Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, siyasi partilerin temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Meydandaki anıta Yüksel Arslan öğrencilerle çelenk bıraktıktan sonra diğer katılımcılar da çelenklerini bıraktı. Buradaki törenin ardından kutlamalar, Karaalioğlu Parkı içinde devam etti.

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, törenlere katılarak gösterileri izledi. Gösteriler esnasında 3 savaş uçağı alçak mesafede uçtu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajının okunduğu kutlamalarda, öğrencilerin renkli gösterileri, katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi. Gösteriler öğrencilerin konseriyle sona erdi.

ÇOCUKLAR SEVGİ VE BARIŞI DÜNYAYA YAYACAK

Törende kısa bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, çocukların barış ve kardeşlik içinde hayallerinin günümüz dünyasında daha da kıymetli hale geldiğini söyledi. Arslan, "Farklı ülkelerden çocuklar ülkemize bu bayram için geliyor. Bu bayram, sevgi ve barışı dünyaya yaymaya devam edecektir. Bizim çocuklarımız dünyayı sevgiyle kucaklayan çocuklardır" dedi.

HER YERDE BAYRAM HAVASI

Hava sıcaklığının 24 derece hissedildiği Antalya'da kutlama merkezlerinin yanı sıra parklarda hareketlilik gözlendi. Resmi tatil olması dolayısıyla aileler çocuklarını parklara götürerek bayramda eğlenmesini sağladı. Bazı vatandaşlar da sahile giderek çocuklarıyla burada zaman geçirdi.

Görüntü Dökümü

------------

-Tören alanından genel görüntü

-Protokolden görüntü

-Çelenklerin konulması

-Karaalioğlu parkındaki etkinlikten genel görüntü

-çocukların gösterilerinden görüntü

-Milli eğitim bakanının mesajının okunması

-Protokolden görüntü

-Detaylar

407 MB/// 3.40 SN HD

Haber: Hasan DEMİRBAŞ Kamera: Emrah GÜL Antalya

================

Ordu'da 23 Nisan coşkuyla kutlandı

Ordu'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı düzenlenen törenle coşkuyla kutlandı.

Ordu'nun Altınordu ilçesinde, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Atatürk Parkı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başladı. Çelenk sunumuyla başlayan program daha sonra Ordu Valiliği'nde sürdü. Şehit Zeki İnan İlkokulu 4'üncü sınıf öğrencisi Miray Uzun, Ordu Valisi Seddar Yavuz'un, makam koltuğuna oturdu. Miray Uzun, Ordu'ya çocukların oynayabileceği lunapark yapılması için Vali Seddar Yavuz'a talimat verdi. Vali Yavuz, Miray Uzun ve beraberindeki arkadaşlarına çeşitli hediyeler verdi.

Şehit Zeki İnan İlkokulu bahçesinde Vali Seddar Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, İl Jandarma Komutanı Albay Tolunay Başer, protokol üyeleri, öğretmen ve öğrenciler ile vatandaşların katıldığı kutlamalar, halk oyunları gösterisi, türküler, spor gösterileri, dans ve koreografi ile sona erdi.

Görüntü Dökümü

-----------

-Vali Seddar Yavuz'un makamı öğrenciye devrinden görüntü

-23 Nisan kutlamalarından detay görüntü

Süre: 3.20 DK Boyut: 496 MB

Haber-Kamera: Nedim KOVAN-ORDU,

======================

Tunceli'de 23 Nisan coşkusu

Tunceli'de 23 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlandı.

Tunceli'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, İl Milli Eğitim Müdürlüğünce Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başladı. Atatürk Stadyumu'nda devam edilen kutlama programına; Vali Tuncay Sonel, Belediye Başkan Vekili Candan Badem, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Vedat Çolak, Cumhuriyet Başsavcısı Behçet İşlek, İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş, İl Jandarma Komutanı Albay Sinan Şen ve öğrenciler katıldı.

Törende Vali Sonel ve protokol üyeleri, kendilerine ayrılan bölüm yerine çocukların yanında oturdu. Kutlama programı kapsamında öğrencilerin yöresel kıyafetlerle sergiledikleri halk oyunları gösterisi beğeni topladı. Kutlamalar, öğrencilerin çeşitli etkinlikleriyle sona erdi.

Görüntü Dökümü

----------

Atatürk Stadyumu'ndaki tören

Vali ve diğer protokol üyeleri çocuklarla oturmaları

İstiklal Marşı'nın okunması

Öğrencilerin şiir okuması

Öğrencilerin etkinlikleri

Genel ve Detay görüntüler

GÖRÜNTÜ BOYUTU: 306  MB

Haber-Kamera: Ferit DEMİR/TUNCELİ,

====================

Adıyaman'da 23 Nisan coşkusu

Adıyaman'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, düzenlenen törenlerle coşkuyla kutlandı.

Kentteki 23 Nisan kutlamalarına, İl Milli Eğitim Müdürü tarafından Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılmasıyla başlandı. Saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı'nın okunduğu törene; Vali Aykut Pekmez, Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Cumhuriyet Başsavcısı Bozan Çevik, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, İl Emniyet Müdürü Metin Alper, STK temsilcileri ile öğrenciler ve kent sakinleri katıldı. Öğrencilerin günün anlamına ilişkin şiirler okuduğu törende, halk oyunları ekibi gösteri yaptı. Etkinliklerde, hafta kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere, protokol üyelerince ödülleri verildi.

Görüntü Dökümü

----------

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması

Öğrencilerin şiir okuması

Öğrencilerin gösterileri

- Ödüllerin verilmesi

Vatandaşların izlemesi

Genel ve detay görüntüler

GÖRÜNTÜ BOYUTU: 580 MB

Haber-Kamera: Mahir ALAN-ADIYAMAN-DHA)

===============

Van'da PKK operasyonu: 14 gözaltı

Van'da, terör örgütü PKK/KCK'nın 'gençlik yapılanması'nda faaliyet yürüten kişilere yönelik operasyonda, 1'i kırsal bölgeden geldiği tespit edilen 14 kişi yakalanarak, gözaltına alındı.

Van Emniyet Müdürlüğü'nce terör örgütü PKK/KCK'nın 'gençlik yapılanması'nın deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik kapsamlı çalışma başlattı. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, örgütün 'kırsal yapılanması'nda faaliyet yürüten ve Van'a eylem için geldiği belirtilen 1 kişi ile örgütün 'gençlik yapılanması'ndaki 13 kişiyi yakalayıp, gözaltına aldı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda; 1 kalaşnikof, 3 şarjör, 67 fişek ve çok sayıda dijital materyal ile örgütsel doküman ele geçirildi.

Görüntü Dökümü

------------

-Polisin evlere yapıtığı operasyon

-Yapılan operasyondan detaylar

-Sabaha karşı başka bir eve yapılan operasyondan detaylar

-Gözaltına alınanlar

-Gözaltına alınanların emniyete getirilişi

-Detaylar

Haber-Kamera: Orhan AŞAN/VAN, -

=====================

Prof. Dr. Torun: Müzik terapi uygulamaları, hastalıkların tedavisine katkıda bulunuyor

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Dil ve Konuşma Terapisi Bölümü öğretim üyesi ve AÜ Türk Dünyası Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÜDAM) Nörokreatif Müzik Terapi Ünitesi sorumlusu Prof. Dr. Şükrü Torun, müzik terapi uygulamalarının birçok hastalığın tedavisinde özellikle fiziksel, ruhsal ve bilişsel rehabilitasyonda kullanıldığını söyledi.

Türkiye'nin Sağlık Bakanlığı tarafından resmi olarak onaylanmış ilk müzik terapisi ünitesinin kurucusu olan ve müzik terapi uygulamalarını halen Anadolu Üniversitesi Türk Dünyası Bilim Kültür ve Sanat Merkezi'ndeki Müzik Terapi Ünitesi'nde sürdüren Prof. Dr. Şükrü Torun, felç, parkinson, alzheimer, dil ve konuşma bozuklukları, MS hastalığı, kaygı bozukluğu, depresyon, kişilik bozuklukları, şizofreni, yanık, yoğun bakım, doğum ve cerrahi servislerinde kaygıyı ve ağrıyı, kanser hastalarında ortaya çıkan ağrı, bulantı, kaygı, depresyon ve ilaçların yan etkileri gibi sorunları azaltmak için müzik terapinin etkili olduğunu belirtti.

OSMANLI VE SELÇUKLU DÖNEMLERİNDE DE KULLANILIYORDU

Geleneksel tıp uygulamalarının Osmanlı ve Selçuklu şifahelerinde de kullanıldığını ifade eden Torun, şöyle konuştu:

"Tıbbi uygulamalar tabii ki insanlık tarihi kadar eski. İnsanlık var olduğundan beri sağlık sorunu var, sağlık sorunları var olduğundan beri de onların giderilmesi için de birtakım yaklaşımlar var. Zaten tıp böyle doğuyor. Böyle baktığımız zaman, bizim Anadolu'muz geleneksel tıp uygulamaları adına çok önemli bir kaynak. Anadolu'nun köklü tarihinde insan sağlığına  kurumsal olarak çok önem verildiğini görüyoruz. Bunun yanında geleneksel Anadolu tıbbından geçmişten beri süzülüp gelen deneyimlerinden kaynaklı başka uygulamalar da var. Günümüzde, diğer gelişmiş ülkelerde de olduğu gibi, ülkemizde de geçmişten gelen bu önemli, kadim bilgilerin modern bilimin süzgecinden geçirerek insanlığın hizmetine sunulması gibi bütüncül bir sağlık yaklaşımı öne çıkıyor. Bu integratif, bütüncül sağlık yaklaşımı içinde de ülkemizde son yıllarda, özellikle 2014 yılında Sağlık Bakanlığı tarafından yasal düzenlemeler yapıldıktan sonra çok büyük adımlar atıldı ve geleneksel ve tamamlayıcı tıp uygulamalarının modern tıp uygulamalarını desteklemesi yönünde öncü ülkeler arasına girdik. Örnek gösterildiğimiz noktalar var. Özetle geleneksel tıbbın modern tıpla buluşması günümüzün sağlık vizyonu olarak söylenebilir."

MÜZİK TERAPİ, SAĞLIKLI İNSANLAR İÇİN DE YARARLI

Müzik terapi uygulamalarının çok sayıda hastalıkta kullandıldığını, sağlıklı insanlar için de yararlı olduğunu belirten Prof: Dr. Şükrü Torun, "Bütüncül sağlık anlayışına göre birey sadece hastalık belirtileri ile sınırlı bir düzeyde değil, sağlığını ilgilendiren diğer bütün özellikleri ile birlikte ele alınmaktadır. Müzik terapi bu bütüncül anlayışla, her türlü medikal ve cerrahi tedaviye uyumu arttırdığı gibi, sonrasında sürdürülecek rehabilitasyon uygulamalarını da destekleyici bir role sahiptir. Günümüzün önemli problemlerinden olan inme (felç), parkinson hastalığı, alzheimer hastalığı, dil-konuşma bozuklukları, MS gibi kronik nörolojik hastalıklarda; kaygı bozukluğu, depresyon, kişilik bozuklukları ve şizofreni gibi psikiyatrik sorunlarda ve diğer birçok motor, duysal ve bilişsel bozuklukların rehabilitasyonunda müzik terapinin yararlı olduğunu ortaya koyan çok sayıda bilimsel araştırma mevcuttur. Yanık, yoğun bakım, doğum ve cerrahi servislerinde kaygıyı ve ağrıyı azaltmak için müzik terapi uygulanabilir. Müzik terapinin destek sağladığı çok önemli bir hastalık grubu da kanserdir. Kanser hastalarında ortaya çıkan ağrı, bulantı, kaygı, depresyon ve ilaç yan etkileri gibi sorunları azaltmada, sosyal ilişkileri geliştirme ve gündelik yaşama katılımda müzik terapi önemli katkılar sağlayabilir. Sağlığı geliştirme ve koruma yönünde etkilerinden dolayı, müzik terapi uygulamalarının sağlıklı insanlar için de yararlı olduğunu söylemek mümkün" şeklinde konuştu.

TIBBİ UYGULAMALARIN BIRAKILMAMASI GEREKİR

Müzik terapi alan kişilerin almakta olduğu tıbbi tedavilerin sorumlu hekim onayı olmadan asla bırakılmaması gerektiğinin altını çizen Torun, "Müzik terapi, kanıta-dayalı olmak ve ehliyetli müzik terapistleri tarafından uygulanmak şartıyla, gelişimsel ve edinilmiş hemen her türlü sağlık sorununa karşı, her yaştan ve her kültürden insana yararlı olan, oldukça etkili bilimsel bir tedavi ve rehabilitasyon yaklaşımıdır. Bu nedenle de dünyanın birçok ülkesinde yardımcı ve tamamlayıcı bir sağlık disiplini olarak üniversitelerdeki lisans, lisans üstü programlarda ve sağlık kuruluşlarında önemli bir yer bulmuş durumdadır. Ülkemizde de, müzik terapi uygulama yetkisine sahip eleman yetiştirmeye yönelik bakanlık onaylı sertifika eğitim programları devam etmekte ve halihazırdaki yasalar, müzik terapi uygulamalarının sertifikalı bir hekim sorumluluğunda yapılmasına izin vermektedir. Bu noktada; dünyada olduğu gibi ülkemizde de giderek yaygınlaşma yolunda olan müzik terapinin, hastalık ve bozuklukları tek başına tedavi eden ya da ortadan kaldıran bir uygulama olarak görülmemesi ve müzik terapi uygulamaları sırasında kişilerin almakta olduğu tıbbi tedavilerin sorumlu hekim onayı olmadan asla bırakılmaması gerektiğini de vurgulamak isterim" dedi.

GETAT KONGRESİ İSTANBUL'DA YAPILACAK

24-27 Nisan tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirilecek olan 2'nci Uluslararası Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Kongresi (GETAT 2019) hakkında da bilgiler veren Prof. Dr. Şükrü Torun, şunları söyledi:

"Cumhurbaşkanlığımızın himayelerinde ve Sağlık Bakanlığı'nın ev sahipliğinde geçen yıl birincisi gerçekleştirilen Uluslararası Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Kongresinin ikincisi, 24-27 Nisan 2019 tarihlerinde yine İstanbul'da yapılacak. Geleneksel ve tamamlayıcı tıp uygulamalarının bilimsel bir zemine oturtulması hedefini taşıyan ve Dünya Sağlık Örgütü'nün de teknik sponsor olarak teşvik ettiği ikinci kongremizde, 2014 yılında Sağlık Bakanlığınca yayınlanan 'Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları Yönetmeliği' ile resmiyet kazanan GETAT uygulamalarının özellikle kronik hastalıklar bağlamında insan sağlığına getirdiği yaklaşımlar ve katkılar ele alınacak. Çok sayıda uluslararası ve ulusal bilim insanına ev sahipliği yapacak olan 2'nci Uluslararası GETAT Kongresi ile insanlık tarihi kadar eski tedavi yöntemlerinin, modern bilimsel çalışmalarla harmanlanarak günümüze taşınması yolunda güçlü bir adım daha atılmış olacak. Dünya sağlık tarihinde müstesna bir konuma sahip şifahanelerimizde kurumsallaşmış bir yapı arz eden ve dönemin öncü uygulamaları arasında bulunan müzik terapinin kültürel kimliğimizle ilgili boyutları çok güçlü. Bu nedenle, Sağlık Bakanlığı onaylı 14 uygulama alanından birisi olarak müzik terapi, zengin ve bilimsel bir programla 2'nci Uluslararası GETAT Kongresinin kronik hastalıklarla ilgili birçok oturumunda önemli bir yer tutuyor. Bu oturumlarda, günümüzde evrensel bilimin ışığında gelinen aşamaların paylaşılacağı dolu dolu bir müzik terapi içeriği ile katılımcılarla buluşmaya hazırız. Dünya müzik terapi alanının önde gelen 3 ismi, Dünya Müzik Terapi Federasyonu Başkanı Melissa Mercasal-Brotons, Annie Heidersceit ve Michael J Silverman bizimle olacak. Ayrıca, Şerefiye Sarnıcı'nda ben, Danny S. Lundmark ve S.Seda Güney İnteraktif bir Müzik Terapi etkinliği gerçekleştireceğiz. Ardından, Kültür ve Turizm Bakanlığı sanatçılarınca Türk müzik terapi geleneğine örnek olarak, geleneksel müziğin kullanıldığı ama modern görüşlerle yapılandırılmış olan "Nağmede Şifa' albümünden eserler de icra edilecek."

Görüntü Dökümü

---------

-Şükrü Torun'un Terapi Ünitesinde çekilen,

-Torun'un konuşması

Boyut: 717,09 MB

Haber-Kamera: Engin ÖZMEN-Hakan TÜRKTAN/ESKİŞEHİR-DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

23 Nisan Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title