Haberler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Belediye Başkanları makam koltuğunu öğrencilere devretti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Belediye Başkanları makam koltuğunu öğrencilere devretti.

23 Nisan etkinlikleri kapsamında, Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, makamını Karaburun İlkokulu 4'üncü sınıf öğrencisi İshak Acar'a bıraktı.

Belediye Başkanı'nın makamını devralan İshak Acar, merkeze yakın bir futbol sahası yapılmasını ve okul arkadaşları için futbol topu istedi.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makam koltuğunu 100. Yıl İlkokulu 4'üncü sınıf öğrencisi Ada Aktaş'a bıraktı.

Minik başkan ilk icraat olarak deve güreşlerini kaldırılması ve oraya harcanacak paranın maddi imkansızlıklar nedeniyle eğitimlerine devam edemeyen öğrencilere ve burslara harcanmasını istedi.

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu Güzelyalı Ortaokulu öğrencisi Eliz Öztürk'e emanet etti.

Belediye Başkanı'nın makamını devralan Eliz Öztürk, Konak'ın çocuk dostu bir ilçe olmasını isteyerek, okullara spor salonu ve kütüphane yapılması için talimat verdi.

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında makamını Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfı Okulu 1. sınıf öğrencisi Masal Çakır Nur'a bıraktı.

Minik Başkan Masal Çakır Nur, Narlıdere'de çocuk meclisinin kurulmasını isteyerek, her projede çocukların da fikrinin alınmasını istedi.

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu Bulgurca İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Melek Sarıkaya'ya devretti.

Makamı devralan Melek Sarıkaya, sokak hayvanlarına yönelik çalışmaların geciktirilmeden yapılması talimatına vererek, hayvanların korunması için gerekli çalışmaların yürütülmesini istedi.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Karaburun 23 Nisan Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title