Haberler

Spor 5'inci Tour Of Mersin Sona Erdi

5'inci Tour Of Mersin sona erdi

Adnan AÇIKGÖZ MERSİN,(DHA) - Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 5'ncisi düzenlenen Uluslararası Bisiklet Turu 'Tour Of Mersin' sona erdi. Sarı mayonun sahibi Hollandalı bisikletçi Peter Koning olurken, genel klasman birinciliğini ise Belarus ekibi Minsk Cycling Club kazandı.

9 ülkeden 13 takım ve yaklaşık 100 sporcunun katılımı ile 4 farklı parkurda yapılan yarışların son startı, kent merkezindeki Cumhuriyet Alanı'ndan verildi. Demokrasi Kavşağı, Karaisalı, Emirler, Çeşmeli otoban, 34'üncü Cadde ve Mersin İdmanyurdu Meydanı üzerinden Göçmen Kavşağı'na gelip sahil şeridinde 10 tur atan bisikletçiler, Özgecan Aslan Barış Meydanı önünde bitiş çizgisine ulaştı.

Yarışlar sonrasında 1'incilik elde eden Hollandalı Peter Konning sarı mayo, 2'nci Beyaz Rusyalı Branislau Samoilau turkuvaz mayo, 3'üncü Halil Doğan ise turuncu mayonun sahibi oldu. Takımlarda genel klasman birinciliğini ile Belarus ekibi Minsk Cycling Club elde etti.

Barış Meydanı'nda düzenlenen ödül töreninde bisikletçilere kupaları ve mayoları kent porotokol üyeleri tarafından takdim edildi. Tour Of Mersin gibi sportif etkinliklerin önemsendiğini dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, organizasyonun dünyanın en önemli etkinlikleri arasına girmeye aday olduğunu dile getirdi.

(FOTOĞRAFLI)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mersin DHA Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title