Haberler

Eski Futbolcu Danut Lupu, Lucescu'nun Şimdiden Bir Takımla Anlaştığını Açıkladı

Güncelleme:

Adı Beşiktaş ile anılan Mircea Lucescu ile ilgili flaş bir açıklama geldi. Eski futbolcu Danut Lupu, tecrübeli teknik adamın gelecek sezon çalıştıracağı takımın belli olduğunu söyledi.

A Milli Takım'ın eski teknik direktörü Mircea Lucescu'nun adı uzun bir süredir Beşiktaş'la birlikte anılıyordu. 73 yaşındaki hocanın Şenol Güneş'in yerine Siyah Beyazlı ekibin başına geçeceği iddia edilmişti. Rumen teknik adam ise konuyla ilgili olarak ülkesinde verdiği demeçte "Şu anda takım çalıştırmayı düşünmüyorum. Beşiktaş'a da gitmiyorum. Size bunu kim söyledi?" ifadelerini kullanarak çıkan haberleri yalanlamıştı.

"ORTALIĞI KARIŞTIRMAK İSTEMİYOR"

Luce'nin bu sözleri sonrasında vatandaşı ve eski futbolcu Danut Lupu ise gündeme bomba gibi düşen bir açıklamada bulundu. 53 yaşındaki Lupu, Prosport adlı internet sitesine Lucescu'nun gelecek sezon çalıştıracağı takımın belli olduğunu söylerken şunları kaydetti: "Sizi temin ederim ki Lucescu, bir takımla anlaşmaya vardı. Kendisi bunu açıklayıp ortalığı karıştırmak istemiyor. Zira sezon öncesi hazırlık kamplarına kadar önünde ciddi bir zaman var."

"TÜRK KULÜBÜ OLUP OLMADIĞINI BİLMİYORUM"

Lupu, "Kendisi konuşmamayı tercih ettiği için ben de size anlaştığı kulübü söyleyemem. Ancak şundan emin olun ki onun şu anda bir takımı var. Hangisi olduğunu ise ileride göreceksiniz. Bunun bir Türk kulübü olup olmadığını bilmiyorum. Sakin kalın ve olacakları bekleyin." dedi.

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mircea Lucescu Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

ALMANYALI59M:

Beşiktaşa yakışır tecrübelidir ve loserdır, tam Beşiktaşa yakışır

3
3
yanıtYanıtla
Hortumcu fiko baskan:

Insallah besiktasa gelmez......73 yasinda bu saatten sonra ne verecek........Fiko boyle bi hata yapmazsin umarim

3
0
yanıtYanıtla
ULTRA:

LİSELİLER ÖNCE BAŞKANI SONRA FATİH TERİMİ GÖNDERİP LUCESCU İLE YOLA DEVAM EDECEK

0
3
yanıtYanıtla
kartal:

adam gelip , yardımcısı ile ( Tayfur hoca ) birlikte maçları bile izliyor tribünden , biz daha neyin neyin tartışmasını yapıyoruz ? ne diyelim , hayırlısı olsun !!!

0
0
yanıtYanıtla
Ağa:

Yaw Gelmişsin 80 Yaşına nerde harcayıpda nerde yiyicen bu kadar parayı. Senin gibi, fatih ve Şenolda aynı. Parti liderleri gibi Koltuklara oturdunmu bırakmak bilmiyorlar. Tabi Ne parti liderleri nede hocaların suçu var Rağbet edilmese onlarda bırakır

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title