Haberler

Cemal Kaşıkçı'yı Katleden Suikast Ekibini Yöneten Ahmed Asiri'nin Serbest Olduğu Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'yı katleden suikast ekibinin yöneten isim Suudi Arabistan İstihbarat eski Başkan Yardımcısı Ahmed Asiri'nin serbest olduğu ortaya çıktı.

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı suikastını yöneten isim olduğu belirtilen Suudi Arabistan İstihbarat eski Başkan Yardımcısı Ahmed Asiri'nin serbest olduğu ortaya çıktı. Twitter'da paylaşılan bir fotoğrafta Asiri'nin, yeğeninin askeriyeden mezun olduğu törene katıldığı görüldü.

SELMAN'IN EN YAKIN ADAMLARINDAN

Rahat tavırlarıyla dikkat çeken Asiri, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın en yakın adamlarından. Kaşıkçı cinayetiyle bağlantılı 11 kişinin yargılandığı davanın 29 Nisan'da düzenlenen son duruşmasında yer almıştı ancak ortaya çıkan fotoğraf, davanın adeta göstermelik olduğunu ortaya koydu. Suudi Arabistan Başsavcılığı, Kaşıkçı cinayeti sonrası Asiri'nin cinayeti yönettiğini açıklamıştı.

Cemal Kaşıkçı'yı Katleden Suikast Ekibini Yöneten Ahmed Asiri'nin Serbest Olduğu Ortaya Çıktı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Suudi Arabistan Cemal Kaşıkçı Haberler

500

Yorumlar (20)

AYLA:

AHMET DAVUTOGLU VE ABDULLAH GÜL PARTI KURUYOR, KARDESIM BASKA ISINIZ GÜCÜNÜZ YOK MU SIZIN, NEDIR TÜRK MILLETI OLARAK SIZDEN CEKTIGIMIZ. . . GIDIN EVINIZDE OTURUN DIZI SEYREDIN. SIZLERI SIYASETTE GÖRMEK ISTEMIYORUZ. . . ILLADA SIYASETE ATILMAK ISTIYORSANIZ IC VE DIS DÜSMANLARA KARSI DEVLET BÜYÜKLERIMIZE DESTEK OLUN.

32
12
yanıtYanıtla
DEVLET BÜYÜĞÜ:

ayla, devlet büyüğü kim !?

yanıt11
yanıt23
tombala:

vatandaş her türlü fedakarlığı gösderdi, 16 yılın sonunda ne oldu bi aynaya bak ayla, sen, ben seçeriz, ülkeyi yönetsinler diye, rahat, huzurlu olalım diye, huzurum kaçmışsa artık dur demeliyiz ayla, sanırım ülkeyi sen, ben yönetmiyoz, yönetenler düşünsün, çünkü koltuklar baki değildir,

yanıt0
yanıt0
Nazlı:

Eğer ülkrmiz için hayırlıysa inşallah başkan çıkartır bu yeni parti n3den olmasın siyasete yenilik lazım şu anda

yanıt0
yanıt0
Garip Kul:

Şeytana uşaklık yapanların hizmetkarı satılık ucubeler. Kabeyi kuşatan binalar , ecdad ve sahabe hatıralarını yok eden vehhabiler, siyonlari kutsal topraklara sokanlar , canice insanları katleden soysuzlar .... Hepside görevini iyi yapıyor, ya insanlık , insan olmanın onurunu taşıdığını zannedenler ???

37
1
yanıtYanıtla
Jullian Assange:

En kısa zamanda TÜRK DERİN DEVLETİNİN BU VAHSİ PSİKOPAT WAHABİYİ İYİ KURGULANMİS BİR SUİKADTLA YOK ETMESİ GEREKMEKTEDİR. . . !!!!

28
3
yanıtYanıtla
Doğrucu:

türk derin nesi hahahahaha ??????????

yanıt6
yanıt15
Dürbünlü:

en tehlikeli örgüt vahhabi örgütleridir,bunlar atomdan daha zararlıdır.maalesef ülkemizdede çok var bunlardan.özellikle diyanet bunların işgalinde.

27
3
yanıtYanıtla
Müftü Dede:

Aynen katılıyorum.

yanıt6
yanıt1
Adınızı yazın:

O dediğin örgüt bir kere Müslümanlıkla hiç alakası olmayan kendi uydurma dinini ve şeriatini yaşayan bir tekim tarikattır . Kurandan sapmış bir dindir. Onun için bizdede bu sözüm ona din adı altında şarlatanlara inanan çok . Diyanet kendine gelip ele almazsa yani önlem almazsa bunlara inanan kesim çoğalır . Para ve güç onlarda çünkü git gidere çoğalıyor . Diyanet ne yapıyor tabiki uyuyor maaş alma vakti geldimi maaşlarını alıyor o kadar kıyamet alametlerinden biride din adamların paragöz olmaları

yanıt10
yanıt1
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title