Haberler

Aydın'a Şehit Ateşi Düştü - 1

Aydın'a şehit ateşi düştüAYDIN'ın Germencik ilçesinde, Akkuş ailesinin 5 çocuğunun en büyüğü olan Sözleşmeli Piyade Er 25 yaşındaki Görkem Akkuş, Şırnak'ta çıkan çatışma sonucu şehit oldu.

Aydın'a şehit ateşi düştü

AYDIN'ın Germencik ilçesinde, Akkuş ailesinin 5 çocuğunun en büyüğü olan Sözleşmeli Piyade Er 25 yaşındaki Görkem Akkuş, Şırnak'ta çıkan çatışma sonucu şehit oldu.

Bugün akşam saatlerinde Şırnak Gabar Dağı bölgesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan 2 askerden birisi olan Görkem Akkuş, askeri helikopterle Şırnak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Akkuş, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şehidin acı haberi Aydın'ın Germencik ilçesindeki Ortaklar Mahallesi'nde yaşayan ailesine verildi. Akkuş'un evine dev Türk Bayrağı asılırken, Akkuş'un şehadet haberi duyanları yasa boğdu. Öte yandan, bekar olduğu ve 5 kardeşten en büyüğü olduğu belirtilen Akkuş'un 2 yıl önce babasının vefat ettiği öğrenildi. Ayrıca, Akkuş'un 2017 yılında Sözleşmeli Piyade Er olarak göreve başladığı öğrenildi.

CENAZESİ YARIN TOPRAĞA VERİLECEK

Şehit Görkem Akkuş'un cenazesi uçakla İzmir Adnan Menderes Havalimanına oradan da Ortaklar Mahallesindeki ailesinin yaşadığı eve getirilecek. Helallik alındıktan sonra Ortaklar Merkez Camiinde kılınan ilkindi namazına müteakip kılınan namazın ardından Ortaklar mahalle Mezarlığında toprağa verilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Germencik Akkuş Aydın Haberler

title