Haberler

Muğla Milas'ta 3 Kişinin Öldüğü Kaza Güvenlik Kamerasında

Milas'ta 3 kişinin öldüğü kaza güvenlik kamerasındaMuğla'nın Milas ilçesinde 3 kişinin öldüğü, 42 kişinin ise yaralandığı otobüs kazası, bir işyerine ait güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Milas'ta 3 kişinin öldüğü kaza güvenlik kamerasında

Muğla'nın Milas ilçesinde 3 kişinin öldüğü, 42 kişinin ise yaralandığı otobüs kazası, bir işyerine ait güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde otobüsün devrildikten sonra sürüklendiği görüldü.

Bodrum- İstanbul seferini yapan Yılmaz Alık'ın kullandığı Metro Turizm'e ait 34 BUD 832 plakalı yolcu otobüsü, geçen pazar günü, Milas Otobüs Terminali'nden yolcu aldı. Terminalden saat 12.00'de yola çıkan otobüs, Milas- Söke yolunun 1'nci kilometresinde, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda şoförün kontrolünden çıkıp devrildi. Kazada otobüs şoförü Yılmaz Alık ile yolcular Ersin Aksoy ve Kamil Evren öldü. Ayrıca kazayla ilgili 42 kişi yaralandı. Kaza anının bir işyerine ait güvenlik kamerası tarafından görüntülendiği ortaya çıktı. Görüntülerde, otobüsün kontrolden çıkarak yol kenarındaki ormanlık alana çarptıktan sonra, devrilerek karayolunda sürüklendiği görüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milas Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title