Haberler

Akhisarspor'un Kader Günü

Manisa'nın mütevazı bir ilçe takımı olarak Spor Toto Süper Lig'de 7 sezondur mücadele eden Akhisarspor, yarın Fenerbahçe deplasmanında kader sınavına çıkacak.

Manisa'nın mütevazı bir ilçe takımı olarak Spor Toto Süper Lig'de 7 sezondur mücadele eden Akhisarspor, yarın Fenerbahçe deplasmanında kader sınavına çıkacak.

Ligde son 3 haftaya 25 puanla düşme hattında son sırada giren Akhisar, Ülker Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayacak maçta rakibini yenemezse küme düşecek. Akhisar kazansa bile 8 puan önünde düşme hattının tek basamak üzerinde yer alan Göztepe, aynı saatte başlayacak maçta Demir Grup Sivasspor'u evinde yendiği takdirde matematiksel olarak havlu atacak. Zorlu deplasmana sakatlıkları süren Mustafa Yumlu, Hasan Ali, Bora, Cocalic ve Rotman'dan yoksun çıkacak Ege ekibinde Manu ve Fatih'in de durumları belirsiz.

Ligdeki kötü performansına rağmen Ziraat Türkiye Kupası'nda üst üste ikinci kez finale çıkan Akhisarspor, 5 gün içinde hem küme düşme korkusu hem de kupa heyecanını birlikte yaşayacak. Geçen sezon hem ligdeki 2 maçta yenip şampiyonluktan ettiği, hem de Diyarbakır'daki Türkiye Kupası finalinde kupayı elinden aldığı Fenerbahçe'ye bu kez küme düşmemek için konuk olacak Akhisarspor, 15 Mayıs Çarşamba günü ise Sivas'ta Galatasaray'la art arda ikinci kez kupayı kaldırmak için karşılaşacak. Yeşil-siyahlı ekip, ligde sezonun ilk yarısında hem Fenerbahçe'yi hem de Galatasaray'ı evinde 3-0'lık sonuçlarla yenmeyi başarmıştı. - Akhisar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title