Haberler

Furkan Vakfı Davası Sonrası Yürüyüş Yapan Gruba Müdahale

Furkan Vakfı davası sonrası yürüyüş yapan gruba müdahale Adana'da Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı Başkanı Alparslan Kuytul'un tutuklu yargılandığı duruşmanın ardından sloganlar atarak yürüyüşe geçmek isteyen gruba polis izin vermedi Yaşanan arbedede provokasyon yaptığı iddiasıyla bir kişi...

Furkan Vakfı davası sonrası yürüyüş yapan gruba müdahale

Adana'da Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı Başkanı Alparslan Kuytul'un tutuklu yargılandığı duruşmanın ardından sloganlar atarak yürüyüşe geçmek isteyen gruba polis izin vermedi

Yaşanan arbedede provokasyon yaptığı iddiasıyla bir kişi gözaltına alınarak emniyete götürüldü

ADANA - Adana'da Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı Başkanı Alparslan Kuytul'un tutuklu yargılandığı duruşmanın ardından sloganlar atarak yürüyüşe geçmek isteyen gruba polis müdahale etti. Olayda bir kişi gözaltına alındı.

Adana Adliyesinde, 22 Ocak 2018'da Alparslan Kuytul ile birlikte 45 kişinin yargılandığı mahkemenin ilk duruşması 3 gün sürmüş ve tutuklu olan Kuytul, Ali Alagöz ve Veysel Dörtgöz tahliye edilerek serbest bırakılmıştı. Duruşmadan saatler sonra Kuytul ile Alagöz, duruşma savcısının yaptığı itiraz sonucu tekrar tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Geçtiğimiz yıl görülen duruşmanın ardından 455 gündür Bolu F Tipi Ceza Evinde 'suç örgütü kurma ve nitelikli dolandırıcılık' suçlamasıyla tutuklu yargılanan Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı Başkanı Alparslan Kuytul ile diğer sanıkların yargılanmasına bugün 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. Mahkemenin 22 Ağustos 2019 tarihine ertelediği duruşmada Kuytul ile Alagöz'ün tutukluluk hallerinin devamına karar verildi.

Sabahın erken saatlerinden itibaren polisin yoğun güvenlik önlemleri aldığı Adana Adliyesinde, Furkan Vakfı mensupları toplanarak duruşmanın bitmesini bekledi. Kararın açıklanmasının ardından sloganlar atmaya başlayan gruba polis sözlü ikazda bulunarak, dağılmalarını istedi. Slogan atarak İnönü Caddesi'ne doğru yürüyüşe geçen grubun önünü kesen polis, Adana Valiliğinin kararına istinaden slogan atmanın ve yürüyüş yapmanın suç teşkil ettiği uyarısında bulundu.

İnönü Caddesi'nde yolları kesilen grup bu kez Çakmak Caddesi'ne dönerek slogan atmaya devam etti. Çakmak Caddesi'nde de durdurulan gruba polis tarafından müdahale edildi. Yaşanan arbedede provokasyon yaptığı iddiasıyla bir kişi gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Grup daha sonra dağıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title