Haberler

Yardıma Muhtaç Çocuklar İçin Seferber Oldular

Yardıma muhtaç çocuklar için seferber oldular

MUĞLA - Bodrum'da yardıma muhtaç çocuklar için düzenlenen etkinlikte el işi göz nuru yaptıkları ürünleri satışa sunarak elde ettikleri gelirleri peksimet kütüphanesine bağışladılar. Okumaya muhtaç çocukların ihtiyaçlarını karşılamak için açılan stantlar yerli ve yabancı turistlerinde ilgi odağı oldu.

Kumbahçe Sahili'nde el emeği göz nuru yaptıkları ürünlerle ilgili stant açan üreticiler stantlardan elde edilen gelirlerinin bir kısmını yardıma muhtaç öğrencilere bağışladı. Stant kiralarının tüm gelirleri ise yine öğrencilerin ihtiyaçları için ayrıldı. Açılan stantlara ise yerli ve yabancı turistler tarafında yoğun ilgi gördü. Öğrenciler için hafta başına kadar açık olacak stantlar büyük bir katılım bekleniyor.

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan emekli ekonomist Güler Sümer çocuklar için böyle bir etkinlik yapıldığını belirterek "Peksimet Kütüphanesi Gümüşlük Mahallesi yolu üzerinde küçük bir köyde yer alıyor. 200 civarında çocuk taşımalı eğitimle civar okullara gidiyor. Köydeki çeşitli olanaklardan yoksunlar. Bir sosyal sorumluluk projesi olarak burada çeşitli kurslar aktiviteler yapıyoruz. Desteğe ihtiyacımız olduğunu duyan Kumbara, Bodrum sanat biz bu etkinliği düzenledi. Buradan elde edilecek gelirle daha büyük bir kütüphane, çocukların daha çok kitap ve çeşitli araçlara ulaşmasını sağlayacak" dedi.

Etkinliği hazırlayan Başak Balın ise etkinlikten edinecek gelirlerle öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanacağını ifade ederek "Peksimet Çocuk kütüphanesi yararına bu etkinliği gerçekleştiriyoruz. Yardıma muhtaç çocukların daha iyi bir eğitim alabilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Onlara bağışlarımızı yapıyoruz. Daha çok okusunlar daha çok öğrensinler diye uğraşıyoruz" şeklinde konuştu.

Etkinliğe ev sahipliği yapan Mehtap Aydoğar'da çocukların okuması için elde ettikleri gelirleri bağışlayacaklarını. 3 ay boyunca yapılan tüm etkinliklerde elde edilen gelirlerin bir kısmını yardıma muhtaç çocukların okuması için bağışta bulunacaklarını açıkladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bodrum Haberler

Bakmadan Geçme

Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title