Haberler

Bahçeli'nin "Bundan Sonra Onu Sevemem" Dediği Cem Yılmaz'a İYİ Parti'den Destek Geldi

Güncelleme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, mazbatası elinden alınan CHP'nin İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu'na destek veren Cem Yılmaz'a "Herkes Cem Yılmaz Bey'i sever. Ben, Cem Yılmaz'ı bundan sonra sevemem" diyerek tepki gösterdi. Yılmaz'a İYİ Parti'den destek geldi.

Gazetecilerle bir araya gelen Devlet Bahçeli, gündeme ilişkin sorulara cevaplar verdi. Bahçeli, Ekrem İmamoğlu'nu destekleyen Cem Yılmaz'a hakkında "Yüzde 49'u sevebilirsin ama yüzde 51'e de saygı duy. Herkes Cem Yılmaz Bey'i sever. Ben ise onu görünce 'önce bir elbiseni değiştir' derim. Ben, Cem Yılmaz'ı bundan sonra sevemem." dedi.

Bahçeli'nin 'Artık Onu Sevemem' Dediği Cem Yılmaz'a İYİ Parti'den Destek: Üstünüze AlınmayınDevlet Bahçeli

CEM YILMAZ: SEVMEYEN GAYRET ETSİN

Cem Yılmaz, Bahçeli'ye cevap vererek "Benim memleketimle ilgili hayalim herkes herkesi sevsin, sevmeyen gayret etsin, şeklindedir." dedi.

Bahçeli'nin 'Artık Onu Sevemem' Dediği Cem Yılmaz'a İYİ Parti'den Destek: Üstünüze AlınmayınCem Yılmaz

İYİ PARTİ'NİN YILMAZ TWEETİ

İYİ Parti, resmi Twitter hesabından ünlü komedyene destek vererek "Üstünüze alınmayın. İyi niyet mesajlarına karşı genel bir alerjisi var." ifadelerini kullandı.

İşte o tweet;

İYİ Parti, Cem Yılmaz'a Destek Olduğu Tweeti Sildi

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ekrem İmamoğlu Devlet Bahçeli Cem Yılmaz İYİ Parti Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (22)

Adınızı Yazın:

ya sen sanatçısın ne işin var siyasetle kendi topuğuna sıkıyorsun

10
22
yanıtYanıtla
Bir tuhaflık:

Ucuz siyaset ucuz sanatçılık...

11
21
yanıtYanıtla
SabırLı:

senin yorumunda çok ucuz olmuş be

yanıt4
yanıt4
Kuetos™:

Senin icin Ucuzla yetinmek yabanci ve tanimadigin birsey degil SABIRLI :DNesini begenmedin ;-)

yanıt1
yanıt1
????????????????????:

Çok keskin bir zeka ve başarılı hir tespit

yanıt0
yanıt0
.istanbul:

Bırakın bahçeyimı tarlayımı bakırköyde ki doktorlar dedi ki biz serbest bıraktık sizde muhatap olmayın dediler o gezer dolaşır oturacağı yeri iyi bilir dediler neye oturur bilmeyiz dediler ama

18
8
yanıtYanıtla
dr ali:

bakırköyde doktoruz. biz öyle bir beyanda bulunmadık. size bir randevu verelim gelin bir

yanıt3
yanıt5
Müfit:

Bu herif tam bir uyuz, keşke geçen gün geberseydin

13
7
yanıtYanıtla
Bencede ama hangisi:

Hangisine diyosun

yanıt6
yanıt0
M Anadolu:

Sanatçılık onuru bu kadar ucuz mu ki bu sanatçılar halkın gönlünde taht kurmuşlardır, fakat değerini bilecek kadar olgun samimi değiller. Belli meblağlar karşılığında sahne alırsınız ve ya şovunuzu sergilersiniz. Ama bu kazandığınız şöhretinizi küçük menfaatler uğruna belli bir halk kitlesinin gönlünü kazanmış liderlerini rencide edici açıklamalar yaparak kullanamazsınız. Arkasında ki bu halk kitlelerinin tercihini yok sayamazsınız.

14
5
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title