Haberler

Aykut Kocaman Patladı: Boşuna Süper Lig Demesinler

Güncelleme:

Atiker Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman, Trabzonspor maçının ardından basın toplantısında oldukça sert açıklamalarda bulundu. Kocaman, "Kimse uğraşmasın. Ligin adına da boşuna Süper Lig demesinler. Güçlüler Ligi desinler ve herkes rahat etsin." dedi.

Kocaman, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, Trabzonspor'un Konya'ya ligde 9 maçlık yenilmezlik serisi ve öz güvenli geldiğini söyledi. Kendilerinin ise 11 haftalık galibiyet hasretini geçen hafta bitirdiklerini aktaran Kocaman, şöyle konuştu:

"Trabzonspor avantajları olan bir takım. Bireysel becerisi yüksek. Top oynama kalitesi yüksek oyunculara sahipler ama her takım gibi dezavantajları da var. Bunları değerlendirerek sahaya oynamaya çıkıyoruz. Ancak son dönemlerde kapışmalar sahalarda olmuyor. Bugün de böyle oldu. Aslında bugün burada oturup bu yorumları yapması gereken Suat Arslanboğa ile Halis Özkahya'dır. Neye göre karar veriyorlar. Duygularıyla mı anlayabilmek mümkün değil."

"GÜÇLÜLERE MAÇ KAZANDIRMAYI BIRAKIN"

"Hem kendileri hem Konyaspor hem de Trabzonspor adına... Sahada ter döküyor bu insanlar. Çalışıyor çabalıyorlar. Siz orada Trabzonspor'a, Galatasaray'a, Fenerbahçe'ye, Beşiktaş'a ya da Konyaspor'a ya da güçlülere maç kazandırmayı bırakın. Oynayabildiğimiz kadar oynayalım."

Aykut Kocaman Patladı: Boşuna Süper Lig Demesinler

KOCAMAN'DAN "VAR" ELEŞTİRİSİ

Kocaman, dün oynanan Çaykur Rizespor-Galatasaray maçının ardından yaşanan tartışmalara ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"'Türk futbolunun kara günü' demişlerdi. O kara gün bugün de devam etti. Bırakın saha sonucunu saha içerisindeki oyuncular mücadeleleri ve gayretleri ile belirlesinler. Ama VAR'ın gelmesine rağmen hakemlerin bu konuda öne çıkmaları devam ediyor. Maçı bir taraftan alıp diğer tarafa veriyorlar. Hem de herkesin gözü önünde cereyan ediyor bu olaylar. Bugün maçın yorumunu VAR'daki Suat Arslanboğa ile saha içerisindeki Halis Özkahya yapsın. Olmayan bir penaltıyı işgüzarlık yaparak 3 dakika sonra verdiriyorlar. Olan penaltıyı vermiyor. Bunu bırakın VAR'a bile gitmeden 'istediğimi çalarım istediğimi çalmam' mantığıyla hareket ediyorlar. Otursunlar bir kez daha izlesinler. Verdikleri kararın ahlaka sığan bir tarafı yok. Oturdukları yerden saha içerisine müdahale ediyorlar ve bir yerden alıp başka bir yere maçı veriyorlar. Kimse uğraşmasın. Ligin adına da boşuna Süper Lig demesinler. Güçlüler ligi desinler ve herkes rahat etsin. Bizde sahaya çıktığımız zaman başımıza gelecekleri bilelim."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Suat Arslanboğa Trabzonspor Konyaspor Haberler

500

Yorumlar (38)

Lev_Yashin:

LEHİNE OLUNCA HAKEMLER İNSAN ALEHİNE OLUNCA LİGİN ADI DEĞİŞSİN

9
9
yanıtYanıtla
emre:

arenadakı macta uyduruk penaltıyla 1 puan alı bızım 2 puanımızı gasp ettıgınızde de bunu konussaydın ozaman eyv derdım aykut hocammmm

13
5
yanıtYanıtla
duran tekerlek:

bu aykutun adını da ''ağlayan adam'' koyalım

12
6
yanıtYanıtla
Metin:

Aykut''un Trabzonspor''a karşı kindarlığı var. . Fener maçlarında niye ağzını açıp tek kelime edemiyor. . . Bunların çoğu böyle. . TS bir seviye kazanınca bazıları deliye dönüyorlar. . Tek düşünceleri var; ''Biz olamadık(Fener ) onlarda olamasın. .

13
4
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

AĞLA CANIM AĞLA, NEDE OLSA FENERLİSİN. HER 2 GALATASARAY MAÇINDA DA BELEŞTEN ALDIĞINIZ 1 ER PUANI NİYE SÖYLEMEYİP GALATASARAYIN ADINIDA TS MAÇI İÇİNDE ÇEKİP KULLANIYORSUN. HEPİNİZ AYNISINIZ HEPİNİZ ŞAİBELİ HEPİNİZ ŞİKECİ VE HEPİNİZ FENERLİ.

12
4
yanıtYanıtla
NE ONEMI VAR:

fenerdeyken bu acıklamayı yaparmıydı acaba

14
2
yanıtYanıtla
osmanlı:

gs maçında haksız penaltı ile bir puan aldığındada konuşsaydın olurdu be aykut hoca şimdi kim takar seni

10
4
yanıtYanıtla
FIRTINA 61:

Keşke bu ettiğin lakırtıları Fenerbahçe''nin başındayken edebilseydin! İşte o zaman bu söylediklerinin bir anlamı olurdu. . .

9
4
yanıtYanıtla
KİCKBOXER:

AYNEN GALATA LİGİ DESİNLER

8
5
yanıtYanıtla
aslan:

ÇATLA PATLA

yanıt2
yanıt4
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title