Haberler

Ailesini Ziyaretten Dönen Üniversiteli Genç Kıza, Karayolunda Otomobil Çarptı

Güncelleme:

Aksaray'da karayolundan karşıdan karşıya geçmek isterken otomobilin çarptığı üniversite öğrencisi genç kız hayatını kaybetti. Genç kızın, İzmir'de bulunan ailesini ziyaret ettikten sonra Aksaray'a döndüğü tespit edildi.

Aksaray'da karayolundan karşıdan karşıya geçmek isterken otomobilin çarptığı üniversite öğrencisi Sevgi Önder olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü Mustafa K, hastaneye kaldırıldı.

Adana Karayolu 6. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mustafa K. (43) idaresindeki otomobil, Aksaray'dan Adana istikametine seyrederken yolun karşısına valizi ile geçmeye çalışan 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Sevgi Önder'e çarptı.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Kazanın ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekipleri yaptıkları kontrolde Sevgi Önder'in öldüğünü tespit etti. Önder'in cenazesi olay yerinde yapılan incelemenin ardından Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazanın ardından şoka giren otomobil sürücüsü Mustafa K. ise ambulansa Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

AİLESİNİ ZİYARET ETMİŞTİ

Kazada hayatı kaybeden Sevgi Önder'in İzmir'de bulunan ailesini ziyaret ettikten sonra dün saat 13.00'e aldığı biletle Aksaray'a dönmek için yola çıktığı ve kazanın olduğu yerde otobüsten inerek yolun karşısında bulunan kız yurduna gitmek isterken kaza geçirdiği öğrenildi.

Olay yerinden görüntüler;

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500

Yorumlar (31)

NE ONEMI VAR:

OFF ALLAHIM SEN GOSTERME ALLAH AILESINE SABIR VERSIN. .

34
0
yanıtYanıtla
Adem Yakar:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun İnşAllah . Ailesine Allah sabır versin

29
0
yanıtYanıtla
UFUK:

Trafik canavarları Allah belanızı versin AZ YAVAŞ GİDİN

22
0
yanıtYanıtla
vatansever:

yüreğim sızladı . yüce Allahım sabır versin zor zor :(((

20
0
yanıtYanıtla
azad:

off arabaadaki hasara bakalırsa aracın hızı 100''ün çok üzerinde şehir içinde bu kadar hız cinayet demek

19
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

yola çıkmadan önce kesinlikle sadaka vermeliyiz,,yol dualarınıda muhakkak okumalıyız.kaza ve belalara karşı en etkili önlem bunlardır.

15
4
yanıtYanıtla
Ayfer:

Allah ailesine sabır versin gençlerimiz ne zorluklarla okuyor Allah yardım etsin

19
0
yanıtYanıtla
tohumlar fidana:

ailesini son görüşüymüş kızcağızın. allah ailesine sabır versin gencecik bir fidanımız daha çöktü. . .

17
0
yanıtYanıtla
GAZİ:

Milletçe trafik canavarıyız yazık şu ülkede hergün yüzlerce insan ölüyor

17
0
yanıtYanıtla
GEĞİRMEN:

Allah rahmet eylesin. Rabbim ailesine sabır versin. Editöre seslenmek istiyorum. - Ben bile bu görüntüleri görünce içim sızladı. Aile üyeleri bu görüntüleri görebilir. Acılarını kat kat arttırabilir. O yüzden daha kabul edilebilir fotoğraflar ile haberi resmetmek ya da en azından buzlayarak servis etmek yerinde olacaktır diye düşünüyorum. Umarım dikkate alırsınız.

16
0
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title