Haberler

MHP'li Vekilden Eski Askere Cem Yılmaz Tepkisi: Sana Yakıştı mı?

Güncelleme:

Emekli Eski Kurmay Albay Ali Türkşen'in Cem Yılmaz'a destek vermesine tepki göstererek MHP Milletvekili Cemal Enginyurt, "Cem Yılmaz'ın şeyini ağzına almak sana yakıştı mı?" dedi.

Mhp Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, sosyal medya hesabından eski SAT komandosu emekli Kurmay Albay Ali Türkşen'i topa tuttu. İkilinin atışması sosyal medyada olay oldu.

Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul belediye seçimlerinin yenilenmesi kararını eleştiren sanatçılara tepki göstermiş, "Ben, Cem Yılmaz'ı bundan sonra sevemem" demişti.

TÜRKŞEN: YILMAZ'IN DA ÇOK ŞEYİNDEYDİ

Ali Türkşen de, konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından, "Cem Yılmaz'ın da çok şeyindeydi..." şeklinde bir yanıt verdi.

ENGİNYURT: CEM'İN ŞEYİ SANA YENİ KİMLİK KAZANDIRIR

Mhp'li Enginyurt ise, Türkşen'in bu sözlerini hedef alarak, Bahçeli'ye sahip çıktı. Enginyurt, "Ali Türkşen, Şerefli Türk Ordusunun, Şeref'ini satılığa çıkarmış zavallısı. 3 beğeni fazla alırım, 5 takipçim fazla olsun diye, Cem Yılmaz'ın şeyini ağzına almak sana yakıştı mı? Ali! hain ruhlu paylaşımın, Devlet Bey'e itibar kaybettirmez, lakin Cem'in şeyi sana yeni kimlik kazandırır" ifadelerini kullandı.

TÜRKŞEN: KISA MESAFEDEN GÖSTERİRİM SANA

Ali Türkşen'de, MHP'li Enginyurt'un bu sözlerine yanıt verdi.

Enginyurt'u tanımadığını ifade eden Türkşen, "Yiğidim buradan boş sallama, yakın düşeriz bir gün laf çakmak nasıl olur kısa mesafeden gösteririm ben sana. Türk Ordusunun şerefini iki paralık edenlerle yan yana durmaya devam..." dedi. Türkşen, daha sonra takipçilerinden özür de dilerken, "Şahsı tanımam derken gerçekten şahsen tanımam. Hatırlatılınca hatırladım. Telefon kırıp, dağa taşa uluyan kişiymiş. Muhatap aldığım için takipçilerimden özür dilerim. Nadiren yaptığım için twitimi silmiyorum. Burada dursun. (Hay Allah, uluyan adamı muhatap aldık gece gece)" diye belirtti.

Türkşen ayrıca, MHP'li Enginyurt ile ilgili bir video da paylaşarak, "Yahu bu Cemal Enginyurt, uluyan FETÖ'cüymüş, eyvah eyvah ki ne eyvah..." diye de yazdı.

Cemal Enginyurt'un ve Ali Türkşen'in atışması:

MHP'li Vekilden Eski Askere: Cem Yılmaz'ın Şeyini Ağzına Almak Sana Yakıştı mı?

MHP'li Vekilden Eski Askere: Cem Yılmaz'ın Şeyini Ağzına Almak Sana Yakıştı mı?

MHP'li Vekilden Eski Askere: Cem Yılmaz'ın Şeyini Ağzına Almak Sana Yakıştı mı?

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cemal Enginyurt Ali Türkşen Cem Yılmaz MHP Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (127)

anms:

Türk olmayınca albaylık sana yakışmamış. Türk değilsen albay olsan ne yazar, general olsan ne yazar.

25
51
yanıtYanıtla
efendi:

Ali turkseni ne kadar taniyon da yorum yapiyon güzel kardeşim

yanıt16
yanıt8
erkan:

cem yılmazın şeyini ağzına almış tanıtmış kendini işte

yanıt8
yanıt5
cemal enginyurt:

Helal sana mhp li amca, böyle yerli ve millilere ihtiyaç var. .

yanıt3
yanıt15
Tayyar Durden:

Aç bir oku, seyret Ali Türkşen zamanında neler yapmış; gör ondan sonra Türklüğüyle nasıl dövüyor seni. Ulan ne kadar hain, ne nankör toplum olduk be; köpek dahi yemek yediği tasın içine pislemiyor. Hiç mi vicdanınız sızlamıyor böylesi kahramanlara kin nefret kusarken? Yaktığınız oksijene yazık be. . .

yanıt9
yanıt0
HEPİMİZ BİRİMİZ İÇİN:

Türk siyaseti hiç bu kadar ele ayağa düşmemişti yöneten kadro baştan aşağı cahil, görgüsüz ve argo konuşup milleti azarlamayı erdem sayıyor. Biz meziyetli bir yerde iş bulmak için en az bir dil, bilgisayar sertifikası ve üniversite diplomasına sahip olmak zorundayken diploması bile olmayan insanlar ülke yönetiyor üstelik bu diplomatik tayfanın neredeyse hiç biri yabancı dil bilmiyor. neymiş dünya bizi kıskanıyormuş bu yalanla daha fazla yürümez bu gemi.

58
13
yanıtYanıtla
REİS:

yabancı dili siz yabancı evlatları bilmeyecekte biz anadolu çocuklarımı bilecek ayrıca bu ülke Anadolu nun bağrından çıkan çocukların ülkesidir nasıl yöneteceğini sizin gibi çapulcularamı soracak zor geliyorsa buyrun kapı orda tutan yok sizi

yanıt6
yanıt18
orgun:

cok dogru soyluyorsun, kardesim. parayi vuran yonetici ve ya milletvekili oldugundan oluyor boyle iste. money talks. sayin rahmetli alparslan turkesin bu soytarilari bu peskescileri gordukce, kesilikle kemikleri sizliyordur.

yanıt14
yanıt2
Beğenmeyene de bak sen:

Koçum beğenmiyorsan avrupa ya git, git ki gör sana ne muamelesi yapılıyor. .

yanıt2
yanıt12
seyimin reisi:

sen kimi kimin evinden kovuyorsun. sen cahilsen yabanci dil bilmiyorsan dersine calismiyorsan. senin sorunun bilgili egitimli insanlari kiskanma. simdi ilkokuldan basliyor yabanci dil. gerci kendi dilimi niye senin gibi bir zavalli icin yoruyorum ki.

yanıt7
yanıt1
Tüm 127 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title