Haberler

Kadın 62. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Kadın Son Bölüm İzle

Güncelleme:

Kadın dizisinin 62. bölüm fragmanı yayınlandı! Ekranların sevilen dizisi Kadın 61. bölümüyle ekranlara geldi. Yeni bölümünde, Sarp ile yüzleşen Arif, Bahar'ın hala kendisini sevdiğini söyleyerek Sarp'ı çileden çıkarır. Kadın dizisinin 61. bölümünde neler oldu?

Kadın dizisi son bölümü Salı akşamı ekranlara geldi. Ceyda, oğlunun babası Emre'den kendisini kötü biri olarak görmemesini istese de Emre için Ceyda bitmiştir. Beklenen bölümde ise Bahar Arif'e, Sarp'ın yeni evi hakkında bir bilgisi olmadığını açıklar. Kadın dizisinin 61. bölümünde neler oldu? 62'inci bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Kadın dizisi hakkında merak edilenler…

62. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Salı akşamları ekranlarda fırtınalar gibi esen Kadın dizisi yine izleyicinin beklentilerini boşa çıkarmadı. Yeni bölüm fragmanında, Bahar, Sarp'ın Saray apartmana taşınması hakkında Arif ile konuşarak, 'Sarp'ın üst kata taşındığını bilmiyordum' der. Arif ise Sarp ile hesaplaşır. Apartmandan kovar ancak Sarp Bahar'ı ve çocukları bırakmayacağını söyler. Üstelik Arif,Bahar'ın hala kendisini sevdiğini ifade eder. Kadın dizisinin yeni bölüm fragmanı ve tüm gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz…

Kadın Dizisi Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Kadın Dizisi Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

61'İNCİ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Sarp, yeniden başlayacağı hayatının ilk adımını atar ve ev tutar. Çocuklara ve Bahar'a yakın olmak ister. Bahar'ın oturduğu Saray Apartmanından bir daire kiralar. Bu sırada Bahar ile her şey yoluna girdi derken Şirin yine ortalığı karıştıracaktır. Hatice ile Enver Şirin'in ne yapmaya çalıştığının farkındadır ve engel olmaya çalışırlar. Yemek sırasında çocukların kamp yapmak hakkında konuşmaları üzerine Şirin'in gitmek istediğini söylemesi bardağı taşıran son damla olur. Bahar sonunda herkesi yüzleştirir. Sarp'ın birçok ayrıntıyı hatırlamaması ve Şirin'in yalanları, kusursuz planları sayesinde Bahar, Sarp'ı suçlu bulur. Sarp konuşmak istese de Bahar için cevabı olmayan biriyle konuşmak anlamsızdır.

Kadın Dizisi Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

EMRE, CEYDA'YI AFFETMEZ

Ceyda, Emre ile olanlardan sonra orada çalışamayacağını ve pavyona geri dönmek zorunda olduğunu Bahar'a söyler. Tam bu sırada Bahar, eski patronunu gördüğünü ve borçlarının ödenmiş olduğunu söyler. Ceyda, bu durumu Arif'e açar ve sonunda borçları kimin ödediğini öğrenir. Gördüğü değer karşısında mutluluktan gözyaşlarına boğulur ve saçlarını keserek yeni bir Ceyda ortaya çıkarır. Emre'nin yanında soluğu alan Ceyda, kendisini kötü bilmemesini ister, ancak Emre'nin sessizliği karşısında hüsrana uğrayarak oradan ayrılır.

ŞİRİN SUAT İLE GÖRÜŞÜR

Sünnetine Nezir'i davet etmek isteyen Doruk'a annesi ve babası karşı çıkararak onun gelemeyeceğini söylerler. Konuşulanları duyan Şirin, Doruk'un Nezir için hazırladığı davetiyeyi yanına alır ve ilk olarak Suat'a gider. İş istese de Suat ona istediği kadar para verir. Şirin, Bahar ile Sarp'ın durumunu ve tabi Nezir'i anlatır. Sarp, Arif'e görünmemek uğruna gece yarısı taşındığı evi çocuklarına göstermek için Bahar'a gider. Çocukları evine götürür ve o sırada Arif ile Ceyda ile konuşan Bahar, Sarp ve çocukları üst katta görmenin şokunu yaşar. Olanlara şahit olan Ceyda ile Arif ise ne yapacaklarını bilemezler.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title