Haberler

Kuzgun 14. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Kuzgun Son Bölüm İzle

Güncelleme:

Kuzgun dizisinin 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ekranların sevilen dizisi Kuzgun 13. bölümüyle ekranlara geldi. Dila, Kuzgun ile mutlu olmak isterken, Dila ile ağabeyi Ali'nin Rıfat'ın hapisten çıkarılması için çalıştığını duyar. Kuzgun dizisinin 13. bölümünde neler oldu?

Kuzgun dizisi son bölümüyle Çarşamba akşamı ekranlara geldi. Şermin, Kuzgun'a ağabey kardeş olarak Rıfat'ın hapisten çıkarılması için oyun oynadıklarını söylerken, Ali o sırada tutuklanır. Kuzgun dizisinin 13. bölümünde neler oldu? 14'üncü bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Kuzgun dizisi hakkında merak edilenler…

14. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Çarşamba akşamları ekranlarda fırtınalar gibi esen Kuzgun dizisi yine izleyicinin beklentilerini boşa çıkarmadı. Yeni bölüm fragmanında, Kuzgun aksi için çalışırken Rıfat hapisten çıkmayı başarır. Bu sırada Ali tutuklanır. Dila ise sadece onunla olmak istediğini Kuzgun'a söyler. Kuzgun dizisinin yeni bölüm fragmanı ve tüm gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz…

Kuzgun Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

13'ÜNCÜ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Baygın olan Kuzgun ve Dila, kendilerine geldiklerinde polisler de Bora'nın evine gelir. Kuzgun ile Dila'nın açıklaması zor bir durum vardır.Emniyete götürüldüklerinde Kuzgun, Kudret ile ilk kez karşı karşıya gelir. Bunların aynı sıra Bora'nın öldürülmeden önce Dila'nın ihaneti ve büyük sırrıyla ilgili sözleri Kuzgun'un aklına takılmışken, Kartal da, Kuzgun'un arabasındaki takip cihazını bulur. Kuzgun duydukları karşısında Dila ile ilgili büyük şüpheye düşer ve hainin kim olduğunu öğrenmek için bir oyun kurar. Öte yandan Kuzgun, Dila'nın kendisine doğum gününde verdiği "karışık kaset"i aylar sonra ilk kez dinler. Kuzgun ile Dila, derin ayarlar alacakları yüzleşmeyle karşı karşıyadır.

Kuzgun 14. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Kuzgun Son Bölüm İzle

KUZGUN'DAN DİLA'YA UNUTULMAZ SÜRPRİZ

Rıfat'ın temyiz duruşma tarihi belli olur. Bu gelişme Dila ile Kuzgun arasındaki en hassas bölgedir ve bu durumda yapacakları her hareket aşklarının alacağı derin darbe olacak. Şüphelerin, yüzleşmelerin, varlığını koruyan sırların gölgesinde, Dila'nın doğum günü gelir. Kuzgun, Dila'ya çok özel bir doğum günü sürprizi hazırlar. O gece Kuzgun ile Dila asla unutamayacağı bir gece yaşar.

Kuzgun 14. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Kuzgun Son Bölüm İzle

DİLA, KİMİ TERCİH EDECEK?

Kuzgun'un tek isteği, Dila'ya güvenmek, Dila da sadece bu aşkta kaybolmayı istemektedir. Ancak rüya ertesi güne kadar sürer. Kuzgun'dan gizli Kudret'le işbirliği yapan Dila, Behram'la ilgili çok değerli bir bilgi edinir. Dila'nın önünde şimdi, ya Kuzgun'un yanında yer alma şansı vardır ya da Kuzgun'a ihanet etme pahasına, babasının özgürlüğüne, ailesinin temiz bir hayata kavuşacağı bir yol ayrımı vardır.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title