Haberler

İşte 'Fenerbahçe WinWin' Programında Toplanan Para!

Güncelleme:

TV8 ve FBTV'de ortak olarak yayınlanan Fenerbahçe'ye destek kampanyası "Win Win" büyük ses getirdi. Gece boyunca toplamda 31,5 milyon TL para toplandı.

Acun Ilıcalı'nın sunduğu, Cem Yılmaz, Ali Koç, Ezgi Mola, Merve Özbey gibi ünlü isimlerin olduğu ve Fenerbahçe Futbol Takımı'nın da katıldığı programda gece sonuna kadar 750 bin SMS ve 55 bin forma satışı gerçekleşti. Gece boyunca toplamda 31,5 milyon TL para toplandı.

Programda Cem Yılmaz'ın Alex de Souza'nın imzalı formasını öpmesi stüdyoda büyük alkış aldı.

CEM YILMAZ'DAN KAMPANYAYA KATILANLARA ÖZEL GÖSTERİ

Programda Ali Koç, Ersun Yanal ve Fenerbahçe Futbol A Takımı da yer aldı. Cem Yılmaz kampanya için özel olarak tasarlanan formayı giyerken Alex de Souza'nın imzasını öptü. Ünlü komedyen ayrıca kampanyaya katılan 1500 kişiye özel bir gösteri düzenleyeceğini açıkladı.

İşte 'Fenerbahçe WinWin' Programında Toplanan Para!

FUTBOLCULARDAN 10 BİN FORMA

Fenerbahçe'nin kaptanı Volkan Demirel, takım halinde 10 bin forma satın alacaklarını ve bu formaları Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışlayacaklarını söyledi. Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Hamdi Akın, 1 daire ve 1000 özel forma siparişi verdi. Ali Koç, "Fener Ol'da ilk gittiğim isimlerden biri Hamdi Akın'dı. İstediğimiz desteği, düşünmeden kabul etti." ifadelerini kullandı.

İşte 'Fenerbahçe WinWin' Programında Toplanan Para!

ALİ KOÇ: "BUDUR F.BAHÇE'NİN ZENGİNLİĞİ"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "İşler zorda. Seçilmeden önce bizler elele vererek, kitlesel bir hareketle, ancak Fenerbahçe'nin yapacağını söyleyerek başladık. Biz elimizden gelen katkıyı verdik. Türkiye tarihinde görülmemiş bir destek vereceğiz dedik, verdik. Fener Ol'u 4 Nisan'da başlattık. Tarihi bir geceydi. Kara bir gündü. 12 Mayıs'ta öyle bir gece. Çorbada herkesin tuzu olsun dedik. İş adamı, sanatçı, memur, yargıç, hakim dedik. İşte budur Fenerbahçe'nin zenginliği." ifadelerini kullandı.

İşte 'Fenerbahçe WinWin' Programında Toplanan Para!

CEM YILMAZ: "NUSRET'İ ARAYAYIM MI?"

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, "Bana ne zaman görev düşecek diye bekliyorum. Kendime bir vazife icat etmeyeyim ama 'Haydi Cem Ağabey, ne yapacaksın." der gibi bakıyor buradaki kardeşler. Bir kere çok özendim. Beş forma beni kesmez. Bir avantajım olduğunu düşünüyorum. Sevilen biri olmak çok güzel. Diğer takım taraftarlarından da katılım bekliyoruz. Dayanışma topluca yapılan bir şeydir bu ülkede. Benimle de yemek yiyin. Benimle ilgili de bir şey yapın. Buraya aç geldim. Yiyecek bir taraftar varsa hemen yiyelim. Benimle canlı yayında hemen yesinler. Nusret'i arayayım mı?" diyerek espri yaptı.

İŞTE VERİLECEK HEDİYELER

- Ali Koç ile maç izleme

- Ülker Stadyumu'nda maç

- Ülker Arena'da maç

- Futbol ve Basketbol takımları ile buluşmak

- İstediğin bir sporcunun özel gününde yanında olması

- Futbol takımı ile yemek

- Obradovic ve Ersun Yanal ile yemek

- 10 çifte masrafsız Amerika seyahati

- 20 kişi Alex de Souza ile yemek yiyecek

- 50 Alex de Souza imzalı forma

- 20 araba

- 5 ev

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Cem Yılmaz Ali Koç Haberler

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma! Kızılcık Şerbeti 59. Bölüm Canlı İzle! Show TV'de Neler Oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Yalı Çapkını CANLI İZLE! 19 Nisan Yalı Çapkını 66. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE!
500

Yorumlar (102)

Kennicky:

Türkiye''nin en zengin iş adamlarından biri Ali Koç, en zengin komedyen, en zengin televizyoncusu el ele vermişler televizyon kanalında fenerbahçe için hayallarini çaldıkları insanlardan para dileniyor, yersen.

39
3
yanıtYanıtla
YAZIK Çok YAzık:

Türkiyenin en zengin iş adamı, türkiyenin en zengin medyacısı ve türkiyenin en zengin şovmeni çıkmış asgari ücretle çalışan kişilerden yardım istiyorlar. 31 milyon TL bu parayı bir şehit aileleri için toplandımı veya somada hayatını kaybeden kişiler için veya hayatını sokakta geçiren insanlar için. . . yazık çok yazık. . .

40
1
yanıtYanıtla
SANADA YAZIK:

Somada hayatını kaybedenlerin kalan kredi kartı kredi borçlarını Volkan Demirel ödedi.

yanıt5
yanıt6
Yazık Çok YAzık:

fenerli olduğunu belli ettin bakıyorum. kredi kartı borçları veya krediler bu toplanan paranın yanında hiç bir şey birader.

yanıt3
yanıt0
BAŞAKŞEHİRLİ:

TÜRK SPOR TARİHİNİN EN BÜYÜK DİLENCİLİK OPERASYONU TEBRİKLER FENERBAHÇE

29
8
yanıtYanıtla
Silici:

Şu mübarek günlerde, milyonlarca aç insan var iken saçma sapan şeylere para toplayanlara ve buna destek olanlara yazıklar olsun. çocuklar açlıktan ölüyor bunlar top peşinde koşuyor yazık yazık yazık. . . .

32
4
yanıtYanıtla
Vedat:

Helal olsun sana kardeşim yüreğine sağlık

yanıt4
yanıt0
Fener farkı:

Yazıklar olsun sizin gibi saçma sapan yorum yapanlara

yanıt1
yanıt9
Gemlik:

Aynı özveriyi keşke kimsizler ve uyuşturucu batağında ki gençlerimiz için de gösterseniz. Ülkeyi nesiller kurtaracak, Fenerbahçe değil.

23
6
yanıtYanıtla
gs:

hediyeler içinde galatasaray müzesine gezi düzenlenmek olsa. görmedikleri kupaları görme şansı katılımı artırır :)

18
10
yanıtYanıtla
Tüm 102 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title