Haberler

    Pasau ve Wittengen'de Neler Oluyor?

    EVİN Pasau kentindeki pansiyonda ölü bulunan 30 yaşındaki kadına ait olduğunun açıklanması çevrede yaşayanlarda endişe ve korku yarattı.

    EVİN Pasau kentindeki pansiyonda ölü bulunan 30 yaşındaki kadına ait olduğunun açıklanması çevrede yaşayanlarda endişe ve korku yarattı. Aynı apartmanda yaşayanların korkularından dışarı çıkamadıkları belirtiliyor. Pansiyonda ölü bulunan kadının, pazartesi iki cesedin çıktığı eve geçen mart ayında taşındığı bilgisine de ulaşıldı.

    GİZEMLİ ÖLÜMLER

    Pasau'daki pansiyonda biri erkek iki kadına ait cesedin yanında arbalet veya kundaklı yay olarak bilinen av aletinin bulunması ölümleri gizemli kılmıştı. Üç kişinin arbalet veya kundaklı yaydan çıkan oklar sonucu öldüğü belirtilirken, diğer iki ölümün nasıl olduğuyla ilgili bilgi alınamadı.

    İNTİHAR İHTİMALİ DE VAR

    Polis, cinayet ihtimalinin yanı sıra genellikle avcıların kullandığı ve ateşli bir silah kadar etkili olan arbaletlerle ölümlerin meydana gelmesi üzerine intihar olasılığını da göz önünde bulunduruyor. Uzmanlar normal yayla ok atılarak intiharın çok zor olduğunu söylerken arbalet veya kundaklı yay olarak bilinen tetikli aletle intihar etmenin kolay ve mümkün olduğunu belirtiyor.

    OTOPSİ YAPILACAK

    Pansiyondaki cesetlerde okların saplı olduğu açıklanmıştı. Alman basını pansiyon odasında bir kadınla bir erkeğin yatakta el ele ve göğüslerine oklar saplı halde ölü bulunduğunu yazarken, diğer kadına ait cesedin ise yerde olduğunu yazdı. Hem Pasau'daki pansiyondan çıkan üç ceset hem de Wittengen'deki evden çıkan iki ceset adli tıpa kaldırıldı. Cesetlerin ölüm nedenleri otopsiden sonra netleşecek.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title