Haberler

Emmanuel Emenike'den Aziz Yıldırım Paylaşımı

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Emmanuel Emenike, Aziz Yıldırım ile fotoğrafını paylaşıp, "Bugün seni görmek güzeldi baba" notunu düştü.

Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen Emmanuel Emenike, sosyal medya hesabından eski başkan Aziz Yıldırım'la fotoğrafını paylaşarak, "Bugün seni görmek güzeldi baba" yorumunu yaptı.

Bu paylaşımın altına binlerce beğeni ve yorum gelirken, Emenike de daha önce yaptığı paylaşımlarda Türkiye'ye döneceğinin sinyallerini vermişti.

Emmanuel Emenike'den Aziz Yıldırım Paylaşımı

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emmanuel Emenike Aziz Yıldırım Sosyal Medya Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (10)

Hersey guzel olacak fenerim:

Ah be aziz baskanim bizi dusurdugun durumlara bak vizyonsuz aliye vererek görevini sen varken hersey daha guzeldi zengin diye basimiza gecirdikleri adama bak medine dilencisi yapti bizi

12
1
yanıtYanıtla
BELHANDA:

ÖYLE DEME ADAMI SIZ DUSURDUNUZ ALİ ALİ DİYE BAĞIRDINIZ 5 PARA ETMEZ ADAMI BAŞKAN YAPTINIZ SIMDI PARA EDERMIYIM DIYE PARA DILENIYOR BIZDE GULUYORUZ:):)

yanıt0
yanıt0
maksoy:

İyi arkadaşlar . Birlikte şike yapmışlardı .

1
4
yanıtYanıtla
ref:

şike şike şampiyon olduk biz tek siz hepinizdiniz hatırladınmı esteban

yanıt0
yanıt1
...:

Herhalde Aziz''in resmini paylaşacak. Beraber çok para kaldırdılar

1
4
yanıtYanıtla
..........:

Emenike Ptt 1.Lig artık senin oynayabileceğin lig

2
2
yanıtYanıtla
SEYFİ:

ne yaptın fener için emenike

1
1
yanıtYanıtla
İSO 78:

eferin lenn

1
0
yanıtYanıtla
büyük baba:

büyük baba demiş doğru tercüme edin

0
0
yanıtYanıtla
cüneyt aga:

özledik sizi ulaa.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title