Haberler

Binali Yıldırım'dan, İmamoğlu'na Destek Veren Sanatçılarla İlgili Açıklama: Gönlüm Kırıldı

Güncelleme:

Ak Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, katıldığı bir televizyon programında Ekrem İmamoğlu'na destek veren sanatçılarla ilgili konuşarak, "Biraz gönlüm kırıldı." dedi.

Binali Yıldırım'dan, İmamoğlu'na Destek Veren Sanatçılarla İlgili Açıklama: Gönlüm Kırıldı

"ONLARIN KARİYERİNE ZARAR VERİR"

Bir televizyon programının canlı yayınına katılan Binali Yıldırım, Ekrem İmamoğlu'na destek veren sanatçılarla ilgili konuşarak, "Sanatçılar bizim toplumumuzun ortak değeridir, sanatçıların bir tarafta kümelenmesi çok doğru bir iş değil. Şöyle anlaşılıyor, İstanbul'un yarısı beni desteklemiş yarısı da arkadaşı desteklemiş. Siz onun yanında onu desteklerseniz diğer yarının gönlünü kırmış olursunuz, sanatçı dediğiniz herkese eşit olacak. Bireysel olarak da ifade edebilir kimi desteklediğini, sorun hep beraber organize olup onların sloganını da altına koyarak koro halinde sorun. Onların kariyerine zarar verir, bizim ne eksiğimiz var canım, yaşımız ondan fazla olabilir ama tecrübemiz de çok fazla. Bugün İstanbul'da bir asırda yapılamayan işleri yapmışız. Bu kadar da bir sitemim olsun artık." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Binali Yıldırım Ekrem İmamoğlu AK Parti İstanbul Haberler

500

Yorumlar (4)

......:

Naif ve Asil duruşu ile gönülleri fethetmiş ADAM. . Kim mi , bu ADAM ? O, kendini biliyor :)

0
0
yanıtYanıtla
Yorum:

Boşver başkan sen devam et..

0
0
yanıtYanıtla
Hasan:

Tebrik ediyorum binali beyi gerçekten çok güzel konuşmuş.Çok mütevazı bir insan.

0
0
yanıtYanıtla
TAKA:

BİNALİ YILDIRIM ADAM GİBİ ADAM VEDE DEVLET ADAMIDIR.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title