Haberler

    Zalim İstanbul 8. Bölüm Fragmanı

    Zalim İstanbul 8. Bölüm Fragmanı yayında!

    Zalim İstanbul 8. Bölüm Fragmanı yayında! Şeniz'in oyununa gelen Ceren yıkılıyor!

    Şeniz'in planları doğrultusunda Cenk ile evleneceğinin hayallerini kuran Ceren için işler hiç iyi gitmez. Gelinlik giyip mutlu sona ulaşacağını düşünen genç kız karşılaştıklarının sonucunda hayatının en büyük hayal kırıklığına uğrar. Seher ise kızının yaşadıklarını öğrendikten sonra tam anlamıyla yıkılır. Kızı için düşlediği geleceğin ellerinin arasından kaybolup gittiğini anlar. Tüm yaşananlara rağmen anne yüreğiyle kızının yanında olmaya çalışır. Ama geldikleri bu köşk tüm aile fertlerinin hayatını yeni baştan yazmaya kararlıdır.

    Zalim İstanbul yeni bölümüyle 20 Mayıs Pazartesi saat 20.00'da Kanal D'de!

    Antakya'dan İstanbul'a uzanan bir var olma mücadelesinin ekrana geleceği Zalim İstanbul'da; üç çocuğu ile Antakya'da yaşayan Seher'in, lojistik sektörünün devleri arasında yer alan ve aynı zamanda memleketlileri olan Agah Karaçay ile yollarının kesişmesi herkesi yeni bir sınava sokacak.

    Yapım: Avşar Film

    Yapımcı: Şükrü Avşar

    Yönetmen: Cevdet Mercan

    Öykü ve Senaryo: Sırma Yanık

    Görüntü Yönetmeni: Volkan Aslan

    Genel Sanat Yönetmeni: Naz Erayda

    Oyuncular: Fikret Kuşkan (Agah), Deniz Uğur (Seher), Mine Tugay (Şeniz), Ozan Dolunay (Cenk), Simay Barlas (Damla), Berker Güven (Nedim), Bahar Şahin (Ceren), Sera Kutlubey (Cemre), İdris Nebi Taşkan (Civan), Ayşen Sezerel (Nermin), Gamze Demirbilek (Nurten)

    #zalimistanbul #ozandolunay #simaybarlas #berkergüven #serakutlubey #baharşahin #ceren #cemre #cenk #nedim

    Kaynak: DailyMotion.com / TV

    İstanbul TV Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title