Haberler

2 Gündür Aranan 3 Yaşındaki Nurcan ile İlgili Kahreden Haberi Babası Verdi!

Güncelleme:

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde oyun oynarken kaybolan 3 yaşındaki Nurcan'ın bulunması için başlatılan arama çalışmalarında, küçük kızın dere kıyısında eteği bulundu. Acılı baba, "Etek kızımın eteği. Bu etek onun ölüm gelinliği oldu." dedi.

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde oyun oynarken kaybolan 3 yaşındaki Nurcan Sade'nin bulunması için yeniden başlatılan arama çalışmalarında küçük kızın dere kıyısında eteği bulundu. Nurcan Sade'nin babası Hayrettin Sade, bulunan eteğin kızının en sevdiği etek olduğunu belirterek, "Bu etek onun ölüm gelinliği oldu, bu eteği o kadar severdi ki üzerinden hiç çıkarmazdı." dedi.

İlçeye bağlı Ortakale köyünde önceki gün evlerinin yakınında oynadığı sırada kaybolan 3 yaşındaki Nurcan Sade için başlatılan arama çalışmalarına dün havanın kararması sebebiyle ara verildi. Havanın aydınlanması ile bu sabah yeniden başlanan arama çalışmalarına Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timinin yanı sıra Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) personeli katılıyor.

ÇALIŞMALAR KÖY MERKEZİNDE BİR DEREDE YOĞUNLAŞTIRILDI

Köylüler, köy korucuları ve İl Jandarma Komutanlığı hizmetindeki "Atak" isimli iz takip köpeğinin de destek verdiği çalışmalar küçük Sade'nin düşmüş olabileceği tahmin edilen köy merkezi yakınındaki bir derede yoğunlaştırıldı.

Kars'ta Kaybolan 3 Yaşındaki Kızın Dere Kenarında Eteği Bulundu

KÜÇÜK KIZIN ETEĞİ BULUNDU

Çalışmalar sonucu, köye 4 kilometre uzaklıkta küçük kızın eteği dere kıyısında JAK timleri ve AFAD görevlilerince bulundu.

"BU ETEK ONUN ÖLÜM GELİNLİĞİ OLDU"

Nurcan Sade'nin babası Hayrettin Sade, bulunan eteğin kızının en sevdiği etek olduğunu belirterek, "Kızımın eteğinin bulunduğu alan köye yaklaşık 4 kilometre uzaklıkta. Ekipler eteği bana gösterdiler, etek kızımın eteği. Bu etek onun ölüm gelinliği oldu, bu eteği o kadar severdi ki üzerinden hiç çıkarmazdı."

Konuşmakta güçlük çeken baba Sade, "Arama çalışmaları için Allah devletten razı olsun. Bu eteği buldum, en azından suya düştüğünü biliyorum. Bu kadarını söyleyebilirim, başka bir şey diyemiyorum." diye konuştu.

Ekiplerin küçük çocuğu bulmak için çalışmaları devam ediyor.

Kaynak: AA / Güncel

Sarıkamış Kars Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (31)

DOĞAN YİĞİT:

DEVLET BİR AN ÖNCE BU ÇOCUK KAYBULMALARINA BİR ÇÖZÜM ÖRETMELİ ÖRNEĞİN HEM ANNE BABALARA CEZAİ SORUMLULUK YÜKLEMELİ HEM DE KAÇIRANLARA İDAM GİBİ CEZA GETİRMELİ BU NE YA YETER ARTIK BU MASUM ÇOCUKLARI KAÇIRIP İSTEDİĞİ MUAMELEYİ YAPIYORSUN DUYMAK İSTEMİYORUZ ARTIK BÖYLE HABERLERİ. .

26
1
yanıtYanıtla
nurcan:

bence her mahalleye kamera konulmalı. bakın bu tedbir hem devlet için çok kolay, hem de çook etkili. bizim milletimiz böyle bir şey için cebinden para bile çıkarır. neden bir tane milletvekili çıkıp da böyle bir tedbiri düşünmüyor ????hem de bu kadar gerekliyken???ekmekten sudean daha acil bir ihtiyaç bu

yanıt20
yanıt3
Adınızı Yazın:

3 YAŞINDAKİ ÇOCUK ETEĞİNİ ÇIKARIP DA MI SUYA DÜŞTÜ BUNUN ARAŞTIRILMASI GEREKİR FARKLI BİR ŞEY OLABİLİR ALLAH YARDIMCISI OLSUN.

23
0
yanıtYanıtla
ahmet:

keşke suya düşmüş olsa. eteği neden kıyıda bulunsun ki. inşaallah yanılırım.

23
0
yanıtYanıtla
..:

suya düşmesine keşke der olduk ne yazıkki :(:(

yanıt2
yanıt0
DJ BORİS BREJCHA:

ANA BABA HERKES OLAMIYOR . 3 YASINDA Kİ BİR BEBEK TEK BAŞINA BIRAKILMAZ NET.

19
3
yanıtYanıtla
hasannn:

Allahım çocuklarımızı bize bağışla . Ailesine Allah sabır versin bir kız babası olarak gözlerim yaşardı.

19
0
yanıtYanıtla
ref:

Bağışla dedinmi bağışlıyormu olmayan şeylerle avunmayın

yanıt0
yanıt6
Tuncay tukat:

Anne babalar 3 yaşındakı cocuğu nasıl yanlız bırakır ceza alsınlar sorumsuz baba annenin sonucu budur

15
1
yanıtYanıtla
NİL NEHRİ:

SOSYO EKONOMİK DURUMLARDAN DOLAYI BUGÜN BU DURUMLARDAYIZ . HÜKÜMET YAŞAM KALİTEMİZİ YÜKSELTMELİ EĞİTİMİ YOKUŞA SÜRMEMELİ ARTIK İNSAN İÇİN BİRŞEYLER YAPILMALI İNSAN İNSAN ÖNCE İNSANN

13
2
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title