Haberler

Diriliş Ertuğrul 148. Bölüm 2. Fragmanı: "Önümüzde Son ve En Çetin Yol Kaldı"

Güncelleme:

TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi olan Diriliş Ertuğrul 148. yeni bölüm 2. fragmanını yayınladı. Fragmanda cenk sahneleri dikkat çekerken Ertuğrul Bey'in "Tuzakları bozup dağları delip denizleri aşıp umutları harlayacak o ateşi Anadolu'ya ellerimizle getireceğiz." sözlerini söylediği görünüyor. Peki Diriliş Ertuğrul 147. son bölümde neler yaşandı?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 147.SON BÖLÜM ÖZETİ

Diriliş Ertuğrul 147. son bölümde kurduğu tuzakla Albastı olduğu ortaya çıkan Beybolat'ı köşeye sıkıştıran Ertuğrul Bey ve İlbilge, Beybolat'ı yakalayacakken Beybolat nehre atlayarak kaçmayı başardı. Bunun üzerine Ertuğrul Bey, alpları nehre gönderip Albastı'nın cesedini bulmalarını istedi. Ancak nehre Kayı alplarından önce gelenArıkbuka Kayı alplarını şehit etti ve Albastı'yı kurtardı. Onu mağarasına götürerek tedavi etti.

Diriliş Ertuğrul 147. son bölümde Ertuğrul Bey tarafından alplık kılıcı tekrar verilen Bamsı, Albastı'yı bulmak için aramalara katıldı ve Arıkbuka tarafından şehit edilen Kayı alplarını gördü. Ertuğrul Bey'in tehlikeye düşme ihtimali üzerine Gündoğdu Bey ile birlikte gizli yere doğru yola çıktı. Berk Han'ın adamıyla görüşmekte olan Ertuğrul Bey'e baskın yapan Arıkbuka, Ertuğrul Bey'i yakaladı. Mergen ve Dumrul'u şehit etti, Turgut'u ise ağır yaraladı.

Diriliş Ertuğrul 148. yeni bölümde Gündoğdu ve alplar, Ertuğrul Bey'i bulabilecek mi? Beybolat ve Arıkbuka'nın izini bulup ondan intikam alabilecek mi? Ertuğrul Bey, tutsak olduğu mağaradan kurtulabilecek mi? Diğer taraftan vuruşmada çok ağır yara alan Turgut yaşayacak mı?

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Diriliş Ertuğrul Güncel Haberler

title