Haberler

Uşak Yolun Karşısına Geçmek İsterken Canından Oldu

Yolun karşısına geçmek isterken canından olduUşak'ta yolun karşısına geçmek isterken tır çarpan 68 yaşındaki Hasan Hasırcı, yaşamını yitirdi.

Yolun karşısına geçmek isterken canından oldu

Uşak'ta yolun karşısına geçmek isterken tır çarpan 68 yaşındaki Hasan Hasırcı, yaşamını yitirdi. Kaza yapan tıra çarpmamak için şerit değiştiren bir minibüsün çarptığı 3 otomobilde de maddi hasar meydana geldi.

Kaza, bugün saat 13.30 sıralarında, Gazi Bulvarı Uşak Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yakınlarında meydana geldi. Uşak'tan Afyonkarahisar yönüne giden Tahsin Ünalır'ın kullandığı 06 BDV 685 plakalı tır, yolun karşısına geçmeye çalışan Hasan Hasırcı'ya çarptı. Hasırcı olay yerinde yaşamını yitirdi. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine gelen polis ekipleri Tır şoförü Ünalır'ı gözaltına aldı. Hasırcı'nın cesedi ise savcının olay yerindeki incelemesinin ardından Uşak Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Öte yandan kaza yapan tıra çarpmamak için şerit değiştiren 34 UJ 6642 plakalı minibüs 64 LR 099, 64 KF 777 ve 06 S 1829 plakalı otomobillere çarptı. Şans eseri yaralanan olmadı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Uşak Üniversitesi Uşak Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title