Haberler

Spor Toto Süper Lig 2018-2019 Sezonu Şampiyonluk Kupası Ankara'da Tanıtıldı

- Spor Toto Süper Lig 2018-2019 sezonu şampiyonluk kupası Ankara'da tanıtıldıANKARA - Spor Toto Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis Sezonu Şampiyonluk Kupası Ankara'da tanıtıldı.

- Spor Toto Süper Lig 2018-2019 sezonu şampiyonluk kupası Ankara'da tanıtıldı

ANKARA - Spor Toto Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis Sezonu Şampiyonluk Kupası Ankara'da tanıtıldı.

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk ipini göğüsleyen takıma verilecek olan kupa bugün Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'nda, Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik tarafından basına tanıtıldı.

"Üç takımımız matematiksel olarak şampiyonluk mücadelesi veriyor"

Son yıllarda nefes kesen bir lig izlediklerini ifade eden Bünyamin Bozgeyik, "Son iki haftaya girilirken 3 takımımız matematiksel olarak şampiyonluk mücadelesi veriyor. Bu hafta final gibi bir hafta olabilir. Bu haftaki maçın skoruna göre şampiyon belirlenecek. Beraberlik durumunda şampiyon son hafta belirlenecek. Bu da bizim için iyi heyecan devam edecek. Süper Lig'de ki diğer takımlarda bizim için önemli. Alttaki takımlarımız da nefes nefese bir mücadele veriyorlar. Küme düşen takımlar da son hafta belli olacak. Öyle bir heyecan var. Ben dolayısıyla bütün takımlarımızı verdikleri mücadeleden, bize yaşattıkları heyecan ve futbola kattıkları renkten dolayı teşekkür ediyorum. Süper Lig'e yükselen Gençlerbirliği ve Denizlispor'u tebrik ediyor, play off mücadelesi verecek takımlarımıza da başarılar diliyorum" dedi.

"Selçuklu Yıldızı'nın 'birlik-beraberlik' ve 'zafer' unsurları kupaya ilham kaynağı oldu"

Şampiyonluk kupasının özelliklerine de değinen Başkan Bozgeyik, "Selçuklu Yıldızı'nın 'birlik-beraberlik' ve 'zafer' unsurları kupaya ilham kaynağı oldu. Toplam ağırlığı 10 kilo 300 gram olan kupanın 9 kilo 300 gramı 925 ayar gümüşten yapıldı. 1000 gramı ise 925 ayar gümüş üzerine altın kaplamadan oluşmakta" diye konuştu.

Kupa hafta sonu İstanbul'da

Spor Toto Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis Sezonu Şampiyonluk Kupası'nın bu hafta sonu İstanbul'a gideceğini dile getiren Bünyamin Bozgeyik, "Galatasaray-Başakşehir maçını izleyeceğiz. O maçtan şampiyon belli olmazsa bir hafta sonra kupayı şampiyon takıma vereceğiz" dedi.

Şampiyonluk kupası, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'nda 10: 00-19: 00 arasında bütün halkın ziyaretine açık olacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title