Haberler

Vali Köşger'den Şehit Ailesine Ziyaret

AYDIN Valisi Yavuz Selim Köşger, Van'ın Çaldıran ilçesinde geçtiğimiz 22 Kasım'da askeri aracın yoldaki buzlanma nedeniyle devrilmesi sonucu şehit olan Teğmen Muhammet Can Sevim'in (29) Nazilli ilçesindeki ailesini ziyaret etti.

Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Van'da şehit düşen Teğmen Muhammet Can Sevim'in Yıldıztepe Mahallesi'nde bulunan Belediye Konutları'ndaki evini ziyaret etti. Vali Köşger'e eşi Fatma Köşger, Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, İYİ Partili Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Dönertaş, Nazilli İlçe Jandarma Komutanı Hakdan Öztürk ve Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan eşlik etti. Vali Köşger, bir ay önce bir kız bebek dünyaya getiren şehidin eşi Özlem Sevim'i tebrik etti. Şehidin 'Zeynep Can' adı verilen bebeğini kucağına alıp, bir süre seven Vali Köşger, uzun ömürlü olması dileğinde bulunup, çeyrek altın taktı.

Zeynep Can bebeğin doğumunun kendilerini mutlu ettiğini belirten Vali Köşger, "Şehidimiz Muhammet Can Sevim'in acı haberiyle hepimiz üzülmüştük. Şehadetinden 5 ay sonra ise emanetini aldık. Allah kendisine uzun ve hayırlı ömürler nasip etsin. Zeynep Can bebek önce annesi ve ailesine sonra devletimize emanettir" dedi.

- Aydın

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nazilli Aydın Haberler

title