Haberler

Fetö'nün Sözde 'Belediyeler İmamı' Karaarslan Böyle Görüntülendi

FETÖ'nün sözde 'belediyeler imamı' Karaarslan böyle görüntülendi FETÖ'nün sözde 'belediyeler imamı' Karaarslan'dan mahkemede ilginç ifadeAYDIN - FETÖ'nün sözde 'belediyeler imamı' olduğu iddia edilen Erkan Karaarslan, Aydın'da ihaleye fesat karıştırma, görevi kötüye kullanma ile...

FETÖ'nün sözde 'belediyeler imamı' Karaarslan böyle görüntülendi

FETÖ'nün sözde 'belediyeler imamı' Karaarslan'dan mahkemede ilginç ifade

AYDIN - FETÖ'nün sözde 'belediyeler imamı' olduğu iddia edilen Erkan Karaarslan, Aydın'da ihaleye fesat karıştırma, görevi kötüye kullanma ile sahtecilik suçlamasıyla açılan ve bir numaralı sanık olduğu davanın 3'üncü duruşmasında yerel seçim sürecinde kendisine cezaevinde baskı yapıldığını iddia etti.

Maliye Hazinesi ile Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın "edimin ifasına fesat karıştırma, görevi kötüye kullanma, kamu görevlisinin resmi belgede sahteciliği, kamu kurum veya kuruluşları ihalesine fesat karıştırma ve resmi evrakta sahtecilik" iddiasıyla FETÖ'den tutuklu Erkan Karaarslan ve bazı belediye yetkilileri hakkında açtığı davanın 3. duruşması, Aydın 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü.

Mahkeme Başkanı, davanın 12 Şubat'ta görülen 2. duruşmasına tutuklu bulunduğu Ankara Sincan T Tipi Kapalı Cezaevi'nden ilk kez katılan, iddianame ve ek belgeler eline ulaşmadığı için savunma yapmayı reddet eden Erkan Karaarslan'a avukatının mazeret bildirerek duruşmaya katılmaması nedeniyle savunma yapıp yapmayacağını sordu. Aydın'da yürütülen soruşturma kapsamında ifade vermek için bizzat kendisi dilekçe veren Karaarslan, "Bir dahaki oturumda avukatımla birlikte savunma yapacağım. Soruşturmanın genişletilmesini istiyorum. Kamu İhale Kurumunun 2015 yılındaki 21-F ihale limitlerinin getirilmesini, ihale danışmanlığı ifadesi yer alan ihalelerin dökümünü istiyorum. Bu duruşmadan sonra Ankara'ya döneceğim. Bir dahaki duruşmada SEGBİS ekranı karşısında savunma yapacağım" dedi.

Mahkeme heyeti; önceki duruşmada olduğu gibi 3. oturumda da savunma yapmayan Erkan Karaarslan'ın bir dahaki oturumda SEGBİS aracılığıyla ifade vermesi için Ceza İnfaz Kurumuna yazı yazılmasına, sanık Özlem Çerçioğlu hakkında zorla getirilme yazısı çıkarılmasına, davanın 19 Eylül 2019 günü saat 10.00'da yapılmasına karar verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Erkan Karaarslan Aydın Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title