Haberler

Kars'ta 3 Yaşındaki Minik Nurcan'ın Kaybolması - Çalışmalara Ara Verildi

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde oyun oynarken kaybolan 3 yaşındaki kız çocuğunun bulunması için bugün başlatılan arama çalışmasına ara verildi.

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde oyun oynarken kaybolan 3 yaşındaki kız çocuğunun bulunması için bugün başlatılan arama çalışmasına ara verildi.

İlçeye bağlı Ortakale köyünde önceki gün evlerinin yakınında oyun oynadığı sırada kaybolan 3 yaşındaki Nurcan Sade için başlatılan arama çalışmalarına havanın kararması nedeniyle ara verildi.

Arama çalışmalarına Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timinin yanı sıra Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) personeli katıldı.

Köylüler, köy korucuları ve İl Jandarma Komutanlığı hizmetindeki "Atak" isimli iz takip köpeğinin de destek verdiği çalışmalar, küçük kızın düşmüş olabileceği tahmin edilen köy merkezi yakınındaki bir derede yoğunlaştırıldı.

"Kurbağa adam" ekibi de aramalara katıldı

Artvin İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı 5 kişilik "kurbağa adam" ekibi de arama çalışmaların katıldı. Kurbağa adamlar evin yanında bulunan köprüye botla inerek, arama yaptı.

Akarsuyun geçtiği dere yatağında ekipler Ortakale köyünden başlayıp, Kazıkkale köyüne kadar arama çalışması gerçekleştirdi.

Havanın kararmasıyla ekipler çalışmalara ara verdi. Çalışmalara yarın dere yatağında devam edilecek.

Kaynak: AA / Güncel

Sarıkamış Kars Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title