Haberler

Kadın Dizisinin 63. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kadın Son Bölüm İzle

Güncelleme:

Kadın dizisinin 63. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ekranların sevilen dizisi Kadın geçtiğimiz akşam 62. bölümüyle ekranlara geldi. Emre'nin annesi Ceyda'nın oğlundan çocuğu olduğunu öğrenerek, Bahar ve Hatice'yi işten kovar. Kadın dizisinin 62. bölümünde neler oldu?

Kadın dizisi son bölümüyle Salı akşamı ekranlara geldi. Sarp'ı evden atmakta kararlı olan Arif'in tüm yolları kapanır. Kadın dizisinin 62. bölümünde neler oldu? 63'üncü bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Kadın dizisi hakkında merak edilenler…

63. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Salı akşamları ekranlarda fırtınalar gibi esen Kadın dizisi yine izleyicinin beklentilerini boşa çıkarmadı. Doruk'un sünnet düğününe gitmek üzere olan Sarp ve çocuklar, kapıda polisleri görünce neye uğradıklarını şaşırırlar. Polislerin Sarp'ın kapısına dayanma nedeni ne? Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Kadın dizisinin yeni bölüm fragmanı ve tüm gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz…

62'İNCİ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Sarp'ın Saray Apartmanı'na taşındığını öğrenen Arif büyük şaşkınlık içindedir. Bahar ve çocuklara rağmen Sarp'ı evden çıkarmakta kararlı olan Arif, kardeşine danışır ancak yasal olarak da yapabileceği bir şey yoktur. Bahar, olanlar karşısında kendini Arif'e anlatmaya çalışır. Arif ile yüzleşen Sarp ise Arif'in söylediklerinin etkisinde kalır.

Kadın Dizisinde Neler Oldu?

Kadın Dizisinde Neler Oldu?

EMRE'NİN ANNESİ ORTALIĞI KARIŞTIRIR

Bahar ile Hatice, Emre'nin kafesine çalışmaya giderler ancak karşılarına Emre'nin annesi çıkar. Emre'nin annesi, Bahar e Hatice'ye Ceyda hakkında ağıza alınmayacak laflar ederek işten kovar. Yolda Emre ile karşılaşsalar da yanıt vermezler. Emre, annesiyle tartışır ve olanları öğrenir. Hatice çok kötü bir halede eve gider. Onlar eve gelmeden önce Emre, Şirin'i arayarak yaşananları anlatır. Bahar ile Hatice, Enver'in üzülmemesi adına işten çıktıklarını söyleseler de Şirin gerçekleri anlatır. Ceyda olanlarda kendi payı olduğunu düşünür. Şirin ise Ceyda'nın üzerine gitse de Ceyda karşılık vermez.

Kadın Dizisinde Neler Oldu?

YUSUF, KISMET'İN KIZI OLDUĞUNU ÖĞRENİR

Sarp'ı evden çıkarmak için çeşitli yollara başvuran Arif babasıyla birlikte, kız kardeş Kısmet'e giderek ne yapabileceklerini konuşurlar. O sırada olanlardan şüphelenen babası, sekretere Kısmet'in annesini sorar. Kısmet ile sekreter arasında geçen konuşma sonucu gerçekleri öğrenen Yusuf, ilk bulduğu fırsatta Kısmet ile konuşur. Kısmet, Yusuf'a söyledikleriyle ona tüm bildiklerini sorgulatır.

Kadın Dizisinde Neler Oldu?

SARP'I POLİSLER GÖTÜRÜR

Öte yandan Hatice ile Enver'in evinde sünnet düğünü telaşı başlar. Bahar, Ceyda, Hatice, Enver ve Şirin sünnet düğünü için yemekler yapar evi hazırlarlar. Bu düğüne Arif ve Nazif'te katılacaktır. Her şey yolunda gittiği sırada çocuklarla birlikte Hatice'nin evindeki sünnet düğününe gitmek için evden çıkan Sarp ve çocuklar karşılarında polisleri görünce neye uğradıklarını şaşırırlar. Çocuklar ve Sarp ne kadar yalvarsalar da polis Sarp'ı almadan gitmez. Sarp ise çocukları Arif'e emanet ederek polislerle gider.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title