Haberler

2 Kişinin Öldüğü Kazada, Motosikletin Kadranı 280'de Takılı Kaldı

Güncelleme:

Adana'da kavşakta önce hafif ticari araca ardından da kaldırıma çarpan motosikletteki 2 kişi can verdi. Parçalanan motosikletin hız kadranının 280'de takılı kaldığı görüntülendi.

Adana'da kavşakta önce hafif ticari araca ardından da kaldırıma çarpan motosikletteki 2 kişi yaşamını yitirdi. Motosikletin hız kadranının 280'de takılı kaldığı görülürken, hafif ticari aracın sürücüsü gözaltına alındı.

MOTOSİKLET ÖNCE ARACA SONRA KALDIRIMA ÇARPTI

Kaza, Yüreğir ilçesi D-400 karayolunda meydana geldi. Kaldırımdan yola indiği belirtilen M.B. yönetimindeki hafif ticari araç, kavşaktan diğer yöne geçmek istedi. Bu sırada Ömer Kaya (30), hafif ticari araca çarpmamak için yönetimindeki 01 LJ 166 plakalı motosiklet ile manevra yaptı. Ancak motosiklet, önce hafif ticari araca, ardından da kaldırıma çarptı.

2 KİŞİ CAN VERDİ

Kazada, metrelerce savrulan Ömer Kaya ile yanındaki Nurullah Kaya (25) ağır yaralandı. Yaralılar çağırılan ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Ancak Ömer Kaya ve Nurullah Kaya, doktorların tüm müdahalesine karşın kurtarılamadı.

HIZ KADRANI 280'DE TAKILI KALDI

Motosikletin hız kadranının 280'de takılı kaldığı görülürken, hafif ticari aracın sürücüsü gözaltına alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ömer Kaya Yüreğir Haberler

500

Yorumlar (18)

Adınızı Yazın:

ya işiniz güçünüz yalan o kadran orda takılmamış göbekten kırılmış 280 doğru gitmiş çeken arkadaş nasıl göz ve hayal dünyası var pest doğru bilgi verin insanlara yalan olsa bakılmıyacakmı sanki

37
1
yanıtYanıtla
ASHAHS:

YAHU ŞUNU ANLAMIYORUM, ARKADAŞ ÇARPMANIN ETKİSİYLE MEKANİK KADRAN OLDUĞU YERDE KALMAZ. ÇARPMANIN ETKİSİYLE HASAR GÖREN KADRAN DOĞRU BİLGİYİ VERİR Mİ ALLAH AŞKINA HABER YAPIP DURUYORSUNUZ. .

20
2
yanıtYanıtla
vedat usaklıgil:

kadranda bir motor var . motorların enerjisi kesilince donme yonunun tersine mi hareket eder ? bi aciklada biz de ogrenelim

yanıt2
yanıt0
Adınızı Yazın:

Ya arkadaş uydurmadan haber yapın kadran yerinden çıkmış bunu göremiyecek kadar kör olamazsınız

19
0
yanıtYanıtla
İKİLEM:

Üstad tebrikler, 100 kişi baksa göremezdi detayı. Maksat haber yapmak.

yanıt1
yanıt0
ad:

tespite gel

yanıt0
yanıt0
Ney:

Nasıl bir haber ya yazık kadranı görmüyonuzmu

5
0
yanıtYanıtla
YAKARSA DÜNYAYI GARİPLER YAKAR:

bide şehir içinde nerde yapacak acaba 280 ni

4
0
yanıtYanıtla
Adlt:

Motorlu neden 280 km hızla gidiyor tücari araçmı suçlu oldu

2
2
yanıtYanıtla
aa:

Ne olduğunu bilemeyiz. Belki adam 2 şerit birden değiştir, sinyal vermeden dönüş yaptı. Tabiki 280 trafik kurallarına aykırı ama suçu sadece hızda bulamayız.

yanıt0
yanıt0
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title