Haberler

3 Kız Öğrenciyi Tacizle Suçlanan Market İşletmecisi, Gözaltına Alındı

Güncelleme:

Denizli'nin Honaz ilçesindeki bir ortaokulun karşısında market işleten O.Ö. (55), iş yerine gelen yaşları 10 ila 14 arasındaki 3 kız öğrenciye elle tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı.

ÇOCUKLAR DURUMU AİLELERİNE ANLATTI

Honaz ilçesindeki bir ortaokulun öğrencileri Ş.C., C.E. ve E.S.C., dün ailelerine, okulun karşısındaki marketin işletmecisi O.Ö.'nün kendilerini taciz ettiğini söyledi.

GÖZALTINA ALINDI

Bunun üzerine aileler, markete giderek işletme sahibi O.Ö. ile tartıştı. Ailelerin ihbarı üzerine gelen jandarma ekipleri, market sahibi O.Ö.'yü, çocuklara cinsel istismar suçundan gözaltına alındı. O.Ö.'nün jandarmadaki sorgusu sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Denizli Honaz Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500

Yorumlar (47)

vatandaş:

Hemen adamı suçla belkide kızlar para istedi sigara istedi adamda red edince kızlar böyle bir şekilde suçladılar.

40
16
yanıtYanıtla
BABAESKİİPSALA:

bildi bay ukala dedektif

yanıt4
yanıt6
koruduğunuz kişi sizin kişiliğinizdir:

bu yaştaki hiçbir kız böyle bir ithamla anılmak istemez kendine gel. edepsizlik kol geziyor.

yanıt12
yanıt4
ahmet:

olabilir neden olmasın şimdiki gençleri görüyoruz. İyi analiz etmeden olayı aydınlatmadan yargısız infaz yapmamak lazım.

yanıt8
yanıt1
İMAM:

GİTMESEYDİLER MARKETE O ZAMAN. . . ORADA İŞLERİ NE?

3
45
yanıtYanıtla
İNSAN OL:

SENİN KADAR MAL İNSAN OLAMAZ ZİHNİYETSİZ ZAVALLI İNSAN SENİN GİBİLER YÜZÜNDEN DÜNYA BU KADAR ÇİRKİN

yanıt15
yanıt0
ADINI YAZ Y:

Şimdi suç çocuklardamı?????

yanıt5
yanıt0
araştırma görevlisi:

Basit bir ironiyi anlayamayan angutlar; yorum yapmasanız daha iyi bence.

yanıt0
yanıt0
NF:

NASIL OLSA SERBEST. DAHA ÖNCEKİLER GİBİ. BU ÜLKEDE NAMUSLU HAKİM YOK DENECEK KADAR AZ

23
1
yanıtYanıtla
Ringo:

ISTANBULU AKP YUKSELTTI GELIR COK IMAM GELDI DAGITIYOR BASKASININ BIRIKTIRDIGINI DAGITMAK KADAR ZEVKLI BIRSEY YOK GALIBA ADAM KIREDI YAPIYOR AMA BOL KESEDEN SACIYOR EL ADAMA SORAR UNUTMA

2
13
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title