Haberler

Cesedi 5 Yıl Sonra Bulunan Yaşlı Kadının, Boğularak Öldürüldüğü Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Uşak'ın Banaz ilçesinde kayıp ihbarı verildikten 5 yıl sonra cesedi toprağa gömülü halde bulunan 83 yaşındaki Hacer C.'nin, boğularak öldürüldüğü tespit edildi.

5 YIL ÖNCE KAYBOLDU

Banaz'ın Susuz köyünde yaşayan Hacer C, 15 Ocak 2014'te kayboldu. Ailesi 2 gün sonra jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu ve ardından bölgede arama çalışması başlatıldı. O tarihte yaşlı kadının bazı yakınlarının ifadelerine başvuruldu.

4 AY SÜREN ARAMALARDAN SONUÇ ÇIKMADI

Jandarma timleri, iz süren köpekler eşliğinde, makilik alanda yaşlı kadına ait iz bulmaya çalıştı. Arama çalışmaları 4 ay sürdü. Soruşturma kapsamında köyde ve yakınındaki göletlerde kadavra köpeklerinin de katılımıyla yaklaşık 4 ay arama yapıldı. Hacer C. ile ilgili 200'ün üzerinde ihbar geldi ancak arama çalışmalarından sonuç alınamadı.

DOSYA YENİDEN AÇILDI

Aradan geçen sürede kadının akibetine ilişkin hiçbir belirtiye rastlanılmadı. Uşak İl Jandarma Komutanlığı 8 ay önce dosyayı yeniden açtı. Bu kapsamda özel bir ekip kuruldu. Aile bireyleriyle yeniden görüşüldü fakat soruşturmaya katkı verecek bir sonuç elde edilemedi. Bu arada aile üyelerini kullandığı cep telefonlarının HTS kayıtları mercek altına alındı.

CEP TELEFONU SİNYALİ TESPİT EDİLDİ

Annelerinin bulunması için televizyon programına da çıkan oğlu M.C. ve gelini L.C'nin, olay tarihindeki telefon sinyallerini inceleyen ekipler, ihbardan yaklaşık 10 gün önce gece köyden bir traktörün çıkış yaptığını belirledi. Cep telefonu sinyali tespit edildi.

Cesedi 5 Yıl Sonra Bulunan Yaşlı Kadının, Boğularak Öldürüldüğü Ortaya Çıktı

OĞLU VE GELİNİ GÖZALTINA ALINDI

Köyde yaşayan bir kişinin ifadesinde, ihbardan 10 gün önce ailenin traktörünün gece vakti köyün dışına çıktığını söylemesi üzerine teknik takibi derinleştiren ekip, kayıp kadının oğlunun cep telefonunun köye yaklaşık 2 kilometre uzaklıktaki bir araziden sinyal verdiğini tespit etti. Bunun üzerine yaşlı kadının oğlu M.C, gelini L.C. ile torunu M.C. cinayet şüphesiyle gözaltına aldı.

ANNESİNİN CESEDİNİ BATTANİYEYE SARARAK GÖMMÜŞ

Kayıp kadının oğlu M.C. ifadesinde, eşinin kendisine ''Annen öldü" dediğini, bunun üzerine annesinin cesedini battaniyeye sararak traktörle köyün yaklaşık 2 kilometre uzağındaki bir araziye gömdüklerini ve vicdan azabı duyduğunu söyledi. Torun M.C. ise çıkan tartışma sonrası annesinin babaannesini boğarak öldürdüğünü itiraf etti. Bunun üzerine Çubukkıran mevkisinde arama çalışması başlatıldı. İş makinesiyle yapılan kazıda yaşlı kadının cesedine ulaşıldı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan yaşlı kadının oğlu M.C, torunu M.C, gelini L.C, gelinin annesi H.U. ile babası A.U. tutuklandı.

NEFES BORUSU KIRILMIŞ

Köye 4 kilometre mesafede toprağa gömülü cesedini bulunan Hacer C'nin İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi raporu da tamamlandı. Otopside yaşlı kadının boyun bölümündeki trakea (nefes borusu) kemiğinin kırık olduğu belirlendi.

BOĞULARAK ÖLDÜRÜLDÜĞÜ BELİRTİLDİ

Kişinin boyun bölgesine güç kullanılarak uygulanan şiddet sonucu maktulün nefessiz kalıp ölmesiyle sonuçlanan vakalarda "trakea" kemiğinin kırıldığını belirten adli tıp uzmanları, Hacer C'nin fiziki şiddet uygulanıp boğularak öldürüldüğü kanaatine vardı.

HAKİM KARŞISINA ÇIKACAKLAR

Yaşlı kadının tutuklanan oğlu M.C, torunu M.C, gelini L.C, gelinin annesi H.U. ile babası A.U, ilerleyen günlerde hakim karşısına çıkacak.

Kaynak: AA / Güncel

Banaz Uşak Haberler

Bakmadan Geçme

Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (25)

Dürbünlü:

onyedi yılda çok tuhaf bir nesil yetişti.

12
13
yanıtYanıtla
Erhan:

Helal olsun o davayı geri açana ve komutanlara vs isteyince teknoloji kullanılarak elbet bir açıkları çıkıyor be bulunuyor

23
0
yanıtYanıtla
zaman:

Allah sonumuzu hayır eylesin hiç iyiye gitmiyoruz.

20
1
yanıtYanıtla
TTRTMBVV:

TRAKEA BORUSUNUN KIRILDIĞINI NASIL TESPİT EDİYORLAR 5 YILLIK SÜREÇTE TRAKEA MI KALIR ÇÜRÜMEMİŞ MİDİR İLGİNÇ BİR DURUM KAYNANA GELİN KAVGASI ÇOK DA ŞAŞIRMAMAK LAZIM TÜRKİYE BURASI SORSAN HERKES CENNETLİK BU ÜLKEDE MÜSLÜMANIZ YA

2
16
yanıtYanıtla
HASAN:

HEPSİNİ ASIN BU PİSLİKLERİ . ÇOK ÜZÜLDÜM ÇOK SEVDİĞİ 1 TEK OĞLU KARISII TARFINDAN BOĞULARAK ÖLDÜRÜLDÜ ALLAH O YAŞLI TEYZEYİ CENNETİNE KOYAR İNŞALLAH

16
0
yanıtYanıtla
süheyla:

ülkemizde idammı var ne asmasından bahsediyosun içerde besliycez onları onlarda el ense yatacaklar

yanıt0
yanıt0
BİNGÜL TEYZE:

Rabbim herşeyın hayırlısını nasip etsin kıyamet yaklaşıyor

15
0
yanıtYanıtla
Deniz:

assagilik yaratiklar . . .

11
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

TOPLUM ÇÖKMÜŞ HALDE VE BU YOKLUKTAN SONRA DAHA NE OLUR KESTİREMİYORUZ. YAKINDA HER YER ADANA OLACAK

7
1
yanıtYanıtla
byrm:

nasıl yani ceset çürümedi boğazında morluklar var ondan anladınız

0
8
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title