Haberler

Yürek Dayanmaz! Kazadan Sonra 1 Yaşındaki Kızına Son Kez Sımsıkı Sarıldı

Güncelleme:

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde yaşanan kazada, sürücü, eşi ve çiftin 1 yaşındaki kızları Ayşe yaralandı. Babasının kucağına alıp gözyaşı dökerek sarıldığı minik Ayşe, kaldırıldığı hastanede can verdi.

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, refüje çarpıp, ters döndü. Kazada sürücü, eşi ve çiftin 1 yaşındaki kızları Ayşe yaralandı. Babasının kucağına alıp, gözyaşı dökerek sarıldığı minik Ayşe, kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

Kaza, dün akşam saatlerinde Akçaabat ilçesi Dörtyol Mahallesi girişinde meydana geldi. Akçaabat'tan Düzköy yönüne giden Suat Kalıntaş (35), 61 UA 512 plakalı otomobilinin direksiyon kontrolünü yitirdi. Savrulan otomobil, refüje çarparak, ters döndü.

1 YAŞINDAKİ AYŞE YARALANDI

Yoldan geçen sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada sürücü Suat Kalıntaş ve eşi Sibel Kalıntaş (30) ile annesinin kucağında olan 1 yaşındaki Ayşe Kalıntaş yaralandı.

KIZINI KUCAĞINA ALIP DAKİKALARCA SARILDI

Suat Kalıntaş, kaza yerinde ağır yaralı kızını kucağına alıp, dakikalarca sarılıp, gözyaşı döktü.

MİNİK KIZ HAYATINI KAYBETTİ

Baba, anne ve kızları, ilk müdahalelerinin ardından Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak minik Ayşe, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akçaabat Trabzon Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti
500

Yorumlar (50)

mzo:

bir baba olarak izlerken yıkıldım çok acı allah düşmanıma yaşatmasın.

21
0
yanıtYanıtla
KUZEYİN UŞAĞI:

ALLAHIM BU ACIYA YÜREKLER DAYANMAZ. MEKANI CENNET OLSUN. İNŞALLAH. YAKINLARINA SABIR VERSİN. . KUZUM YAVRUM BENİM. . .

13
0
yanıtYanıtla
cook aci werici:

kimsenin basina gelmesin dikat etmek lazim cocuklar ölmesin

12
0
yanıtYanıtla
rasim:

allah sabır versin çok geçmiş olsun. . .

11
0
yanıtYanıtla
...:

ALLAH büyük

yanıt0
yanıt0
antalyalı:

Allah kimseyi evlatları ile sınamasın çok zor Allaha rahmet eylesin mekanı cennet olsun küçük bir melek oldu ailesine sabırlar versin.

10
0
yanıtYanıtla
(:

Allahım Sabır versin. . .

10
0
yanıtYanıtla
..:

ammman arabanıza emniyet kemerli pusetlerden almayın, kucağınızda tutun , sonuçta KUCAK bu, boru değil. ne olursa olsun korur bebeği kazadan. 10 takla filan atarsanız hiç bana mısın demez bu anaların kolları var ya ne korur bir bilseniz, allah onun kollarına o anda güç verir. yazık olmuş küçücük çocuğa. kimisinin kafası bu kadar çalışıyor işte.

6
4
yanıtYanıtla
yaşamayan anlatmasın:

sakın üstat öyle deme isofix li oto koltuğu ile taşımakta fayda var 16 kilo çocuk kayıp gider elinden tutamazsın yaşamadı isen boşa milleti yanıltma

yanıt3
yanıt0
..:

dostum zaten onu anlatmaya çalışıyorum, hangi gerizekalı bu şekilde düşünebilir? kol dediğiniz nedir kırılır gider, çocuklarınızın güvenliğini kendi üşengeçliğiniz ya da pintiliğiniz için tehlikeye atamazsınız.

yanıt1
yanıt0
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title