Haberler

Wesley Sneijder, Yıllar Sonra Türk Telekom Stadına Geliyor!

Güncelleme:

Galatasaray'ın Medipol Başakşehir'i yendiği taktirde şampiyon olacağı zorlu maçı, Hollandalı oyuncu Wesley Sneijder de Türk Telekom Stadında izleyecek.

Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Medipol Başakşehir ile kendi sahasında oynayacağı şampiyonluk maçı öncesinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı Kırmızılı ekipte forma giydiği 4,5 sezonda taraftarın gönlünde taht kuran Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder, dev karşılaşma için Türk Telekom Stadyumu'nda olacak.

KATAR'DA FUTBOL YAŞAMINI SÜRDÜRÜYOR

Halihazırda Katar ekibi Al Gharafa'da forma giyen 34 yaşındaki futbolcuya şampiyonluğun düğümünü çözecek kritik randevu öncesinde Sarı Kırmızılı kulübe olan hizmetlerinden ötürü özel bir plaket verilecek. Sneijder, Cim Bom'da forma giydiği dönemde 2 Süper Lig, 3 Türkiye Kupası ve 3 de Süper Kupa zaferi yaşamıştı.

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Sarı kod uyarısı nedir? İşte, MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma! Kızılcık Şerbeti 59. Bölüm Canlı İzle! Show TV'de Neler Oldu?
500

Yorumlar (14)

Bozkurt:

hollanda ineği hollanda şebeği ne varsa gelsinler

0
21
yanıtYanıtla
Acıyor mu hala?:

Golleri volkana atmıştı sana değil?

yanıt4
yanıt0
BOZKURTMUŞŞŞ:

oğlum kesin FB veya BJK taraftarısın. . ırkçılığa ne gerek var. . haa senin doğuran ile karıştırıyorsan bilemem ama Hollanda ineği seni doğurandan değerli

yanıt5
yanıt0
99..................:

Wesley Sneijder. . . . . . . . . Volkanı Korkutma

19
0
yanıtYanıtla
KINA YAKILIR:

arkadaşlar, görüyorum ki yine yanıyorsunuz. . Fenerliler maç izleyemeyince kitle ve taraftarı kaybetmemek için tvsekizde kendilerine eğlence yaratmışlar WINWIN''miş. . . ali koç televizyona çıkmış suriyeliler gibi para dileniyorlar milletten. . sonrada tinerciler gelip burada yorum yapıyor. . birden kanka olurlar. . GS o kadar büyüktür ki 10 tane külübü karşısına alır ama sonuçta yine şampiyon olur :) acun abi forma alana kına da yakılır bu kampanyada bizden olsun. . .

13
1
yanıtYanıtla
ADİL:

HOŞ GELİYO AMA BAŞAKŞEHİRİN ŞAMPİYONLUĞUNU ALKIŞLAR GİBİME GELİYO

1
12
yanıtYanıtla
EFENDİ:

ŞAMPİYON CİMBOM . . . . . . . LÜTFEN HASETÇİLİK YAPMAYIN ÇALIŞIN SİZİNDE OLUR. . . . . . . MESALA

9
0
yanıtYanıtla
Zibidi Puşt Yavşak:

Bülent Yıldırım''da tribünde olsun malatasarayımın manevi çocuğu 3

1
5
yanıtYanıtla
)))))))))))))))))):

Seviyesiz duyulmuyor sesin;)

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

zibidiler kimin umrunda gelip gelmedigi rusvet verseydiniz bari geliyor diye satilmislar

1
4
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title