Haberler

Şampiyon Fenerbahçe Kupasını Aldı

Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off final serisi dördüncü maçında Çukurova Basketbol'u 80-68 mağlup ederek seride durumu 3-1'e getiren ve şampiyon olan Fenerbahçe, kupasını aldı.

Sarı lacivertli oyunculara şampiyonluk kupasını Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Beşok verdi.

Kupa zaferinden dolayı büyük sevinç yaşayan Fenerbahçeli oyuncular, kupayı başkan Ali Koç'a götürdü. Ali Koç, sarı lacivertli oyuncu ve teknik heyeti tek tek tebrik etti.

Sezonu ikinci sırada noktalayan Çukurova Basketbol'un teknik heyet ve oyuncularına ise madalyalarını TBF Genel Sekreteri Serbülent Şengün ile Milli Takımlar Direktörü Haluk Yıldırım takdim etti.

Öte yandan Kadınlar Basketbol Süper Ligi final serisinin En Değerli Oyuncusu (MVP), Fenerbahçeli Birsel Vardarlı Demirmen oldu. Sarı lacivertli takımın kaptanı, ödülünü A Milli Kadın Takımı Menajeri Yasemin Horasan'dan aldı.

VALERIE GARNIER: BİZ FENERBAHÇE'YİZ

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Valerie Garnier, müsabakanın ardından şu açıklamaları yaptı: Sezonun çok zor geçti. Çok mutluyuz. Hem Türkiye Ligi'ni hem de Türkiye Kupası'nı kazandık. Bu demek oluyor ki bu sezonun şampiyonuyuz. Biz Fenerbahçe'yiz. Birsel hak ettiği bir ödülü aldı. Tüm seri boyunca inanılmaz oynadı. Herkese teşekkür etmek istiyorum. Bu atmosferde oynamak oyuncular için de çok güzel. Onlar bizi desteklediği zaman işlerimiz daha kolay."

AYŞE CORA: HER ŞAMPİYONLUĞUN AYRI BİR HİKAYESİ VAR

Fenerbahçeli oyuncu Ayşe Cora ise şöyle konuştu: "Her şampiyonluğun ayrı bir hikayesi var. Bu sene bizim için iyi başlamadı. Kötü başladığımız bir sezonda şampiyon olmak, müthiş bir duygu. Türkiye Kupası'nı ve ligi şampiyon tamamladık. Taraftarlara teşekkürler. Çok teşekkür ediyoruz. Maç hafta içi erken saatte oynanmasına rağmen salonu doldurdular. Onların enerjisi ile şampiyon olduk. Şampiyonlukta onların da hakkı var."

BAKAN KASAPOĞLU TEBRİK ETTİ

Öte yandan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, KBSL'yi şampiyon olarak noktalayan Fenerbahçe'yi tebrik etti.

Bakan Kasapoğlu, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi: "Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off final serisinde Çukurova Basketbol'u 3-1 ile geçerek şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe'yi kutluyorum. Tarihinde 14'üncü şampiyonluğuna ulaşan Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nın başta oyuncular olmak üzere, teknik ve idari heyetini tebrik ediyor, önümüzdeki sezon mücadele edeceği Avrupa kupalarında başarılar diliyorum."

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Kupa seremonisi

Açıklamalar

Oyuncuların ve teknik heyetin sevinci

Ali Koç'un oyuncuları ve teknik heyeti tebrik etmesi

Genel detaylar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Fenerbahçe basketbol Haberler

Bakmadan Geçme

Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title