Haberler

Yıldırım'dan Sultangazi'de ve Esnaf Ziyaretleri

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Sultangazi'de bir vatandaşın evine misafir olup, iftar yemeğine katıldı.

Ak Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Sultangazi'de bir vatandaşın evine misafir olup, iftar yemeğine katıldı. Yıldırım daha sonra esnaf ve ev ziyaretlerinde bulundu.

Binali Yıldırım ilk olarak AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın düzenlediği "Gönül Sofrası" iftarları kapsamında Sultangazi'de bir vatandaşın iftar yemeğine katıldı. Binali Yıldırım, İsmet Paşa Mahallesinde oturan Üzeyir ve Sultan Tan çiftinin evinde iftarını açtı. İftarın ardından aile yakınlarıyla sohbet eden Yıldırım, daha sonra kendisini çaya davet eden mahalle sakinlerinden Adem Dalbay'ın evine konuk oldu. Aile üyeleriyle sohbet eden ve fotoğraf çektiren Yıldırım, ardından mahallede esnaf ziyareti yaptı. Yıldırım, son olarak İsmet Paşa Mahallesi 89'ncu sokak üzerinde bulunan İlhami ve Zehra Bozali çiftinin evini ziyaret etti. Burada çay içen ve aile yakınları ile sohbet eden Yıldırım daha sonra evden ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Binali Yıldırım Sultangazi AK Parti Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title