Haberler

Kadın Dizisinde, Şirin Karakteri Yaptığı Kahvenin İçine Tükürdü

Güncelleme:

Fox'un reytinglerde yüzünü güldüren dizisi Kadın'da, Şirin karakterinin kahveye tükürmesi olay oldu.

Fox'un izleyiciyi farklı senaryosu ve başarılı oyunculuğu ile ekran başına kilitlediği dizide bir sahne pes artık dedirtti.

EKRAN BAŞINDAKİLERİ ŞOKE ETTİ

Seyirciden her hafta tam not alan dizi Kadın 62. son bölümü ile Fox'da ekrana geldi. Sarp'ın apartmana taşınması ile daha da hareketlenen dizinin son bölümündeki bir sahne dizinin önüne geçti ve sosyal medyanın konusu oldu. Dizinin başarılı karakterlerinden biri olan Şirin'in yaptığı bir hareket ekran başındakileri şok etti, bunu da gördük dedirtti.

Kadın Dizisinde, Şirin Karakteri Yaptığı Kahvenin İçine Tükürdü

KAHVE İSTEDİ

Şirin ile yıldızları bir türlü barışmayan Ceyda, Enver'in evine yardım için gider. Bu durumdan rahatsızlık duyan Şirin tam evden gidecekken babası Enver onu durdurur ve kendilerine bir kahve yapmasını söyler.

Kadın Dizisinde, Şirin Karakteri Yaptığı Kahvenin İçine Tükürdü

KAHVENİN İÇİNE TÜKÜRDÜ

Ceyda'ya kendi elleri ile kahve yapma fikri Şirin'e hiç cazip gelmese de babasından korktuğu için mutfağa gider ve kahveyi gönülsüz olsa da yapar. Tam kahveyi içeri götürmek için mutfaktan çıkmaya hazırlanan Şirin'in aklına bir cinlik gelir ve kahvelerden birinin içine tükürür.

Kadın Dizisinde, Şirin Karakteri Yaptığı Kahvenin İçine Tükürdü

TEPKİ ÇEKTİ

Dizinin kötü karakterlerinden olan Şirin, yaptığı bu hareketle büyük tepki çekti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Fox Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (76)

ssssssss:

amma gereksiz bir eleştiri. . . . şirinin karekterine uygun olan bir davranış. . . Bu sadece bir dizi gereksiz bir cahil tepkisi. . . .

38
0
yanıtYanıtla
yazık be:

ulan nimete tükürülürmü öbür tarafda der o zaman rol gereği tükürdüm diye

yanıt5
yanıt1
DAHADA GÜZEL OLACAK........:

BÖYLE DİZİLERİN TÜMÜ KALDIRILMALI BİR NESİL BU ŞEKİLDE MAHVEDİLİYOR TIPKI BİR ÖNCEKİ NESLİN YEŞİLÇAM DİZİLERİYLE BİTİRİLDİĞİ GİBİ. . . . .

34
3
yanıtYanıtla
ferhat:

bütün pis işler fox tv de onada o yakışır

17
19
yanıtYanıtla
.............:

sende çamur at. at recep at belki boyun uzar

yanıt1
yanıt0
ÂDEMOĞLU:

Bu yahudi sermayeli kanal bile diyemeyeceğim hoduklerden bu beklenir hem bu daha ne ki ha bu arada digerlerinin de elle tutulur tarafı yok

13
15
yanıtYanıtla
SNG:

İNADINA IMAMOĞLU SİZE INAT

yanıt0
yanıt0
SANANE ADIMDAN:

Bİ DERDİMİZ BU KALMIŞTI ZATEN ÜLKECEK

27
0
yanıtYanıtla
man yav:

fox diyorsunuz fox. Hiç bir programı yapıcı değildir. haberleri dahil tamamen amaçları toplulumuzu yıkmaztır.

14
12
yanıtYanıtla
adalet:

Haberleri ne ki dizisi de ne olsun fox''un. Gel de bunu bizim saf millete anlat. Ama hepsi saf değil tabii, kötü niyetinden dolayı sadece fox, ulusal tv, sözcü den başkasını izlemeyenler var. . Allah onları ıslah etsin, gözlerini açsın. . .

3
22
yanıtYanıtla
Tüm 76 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title