Haberler

The Taste Türkiye İzle (The Taste Türkiye Jüri Üyeleri Kim?)

Güncelleme:

The Taste Türkiye dün ilk bölümü ile Fox TV'de başladı. Amerika, Hollanda ve Belçika'da yayınlanan yarışma, The Taste Türkiye izleyici ile ilk defa buluştu. 12 aday ilk defa jüri karşısına çıktı ve hünerlerini sergilediler. Jüriler, beğendiği adayları takımlarına katmak için yarıştılar. Peki The Taste Türkiye jüri üyeleri kimler?

Ekranların yeni yemek yarışması The Taste Türkiye başladı. Fox TV'de dün ilk bölümü ile ekrana gelen yarışmada 12 aday kıyasıya yarış için kollarını sıvadı. The Taste Türkiye yarışmasında jüri koltuğunda Ali Ronay, Şemsa Denizsel ve Rafet İnce oturuyor. Peki yarışmanın formatı nedir?

THE TASTE TÜRKİYE YARIŞMASI FORMATI NEDİR?

Yapımcılığını Provizyon Medya'nın üstlendiği; Amerika, Hollanda ve Belçika'da yayınlanan ve büyük beğeniyle izlenen yemek yarışması "The Taste", Türkiye'de 12 şef adayı yarışmacı yer alıyor. Türkiye'nin önde gelen şeflerinden Ali Ronay, Şemsa Denizsel ve Rafet İnce yemekleri hangi yarışmacının hazırladığını bilmeden sadece tadarak değerlendirecekler. Başarılı buldukları adayları, kendi takımlarına dahil edecekler.

Mutfaktaki yeteneklerine güvenen amatör ya da profesyonel tüm aşçılara açık olan yarışmada amaç; jürinin lezzet olarak en çok beğeneceği yemeği hazırlamak. Yarışmacılar yaptıkları yemeği sadece tek bir kaşıkta jürinin beğenisine sunacak. Jüri, yemekleri kimin hazırladığını, hangi malzemeleri kullandığını veya nasıl pişirdiğini bilmeden değerlendirecek. Jüri üyeleri başarılı buldukları adayları, 4'er kişiden oluşacak takımlarına almak için ikna etmeye çalışacak.

Takımlar oluşturulduktan sonra yarışmacılar, önce başlarındaki şeflerin önderliğinde dokunulmazlık kazanmak için yemek yapacaklar daha sonra elenmemek için mutfağa girecekler.

En kötü performansı sergileyen yarışmacı, programa veda edecek.

DOKUNULMAZLIK ÖDÜLÜ!

Programa gelen misafir şeflerin belirlediği konseptte yemeklerini hazırlayan takımlardan en başarılı performansı sergileyen yarışmacı, dokunulmazlık kazanacak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Belçika Türkiye Fox Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title