Haberler

Selda Bağcan'ın Parasını Çalan Kişi, Birlikte Çalıştığı Teknisyen Çıktı

Güncelleme:

Usta sanatçı Selda Bağcan'ın geçtiğimiz sene ofisine girerek 8 bin eurosunu çalan kişinin Bağcan'ın sürekli çalıştığı teknisyen olduğu ortaya çıktı.

Selda Bağcan'ın sahibi olduğu Majör Müzik şirketinin Unkapanı'ndaki ofisine geçtiğimiz yıl Ekim ayında hırsız girdi. Olay günü ofisteki bilgisayarlar bozulduğu için dışarıdan hizmet aldığı teknisyeni çağıran Bağcan, teknisyen gittikten sonra kasasının açıldığını ve içindeki 8 bin euronun çalındığı fark etti. Fatih Polis Merkezi'ne başvurarak şikayette bulunan usta isim, hırsızın çalıştığı teknisyen olduğunu öğrendi.

HAPSİ İSTENİYOR

Günaydın'da yer alan habere göre; İncelenen kasada Emre Y.'nin parmak izlerine rastlandı. Emre Y., kasayı Bağcan'ın isteği üzerine açtığını belirtip suçlamayı reddetti. Teknisyen hakkında hizmet nedeniyle görevi kötüye kullanma suçlamasıyla 7 yıl hapis istemiyle dava açıldı.

Selda Bağcan'ın Parası Çalan Kişi Birlikte Çalıştığı Teknisyen Çıktı

Kaynak: Magazin

Haberler

500

Yorumlar (16)

Vedat:

Selda Abla yi cok seviyoruz.Parasini calana Yuuuhhh

36
13
yanıtYanıtla
CİKO:

Yuh yuh soyanlara soyup kaçıp doyanlara insana kiyanlara yuhhhhhhh

yanıt46
yanıt3
ZaZa12:

Besle kargayı oysun gözünü dedikleri bu olsa gerek yazıklar olsun be ekmeğini yediğin kişiye yaptığın bu mu olması gerekiyor denyo. . .

37
5
yanıtYanıtla
teknisyen:

Arkadaşlar hepiniz arkamdan atıp tutmuşsunuz. Bi kerem askeri ücrete çalışıyom ben. Sikortam yarısı var yarısı yok. Yıllık izin yok. Para yok, huzur yok. Nabıyım. . . . (çalıyom bende;) saz değil ama)

15
11
yanıtYanıtla
DÜŞÜNEN FAKÎR:

Çakma kardeşim başkasının emeğini, emeğini, parasını, ulunu, hukukunu çalma. Av kalsada Harama tevessül etme çalma. Bit par ça ekmekle, bir t''as çorbayla günüzü geçir ama başkasına ait olan bir şeyi çalma, gasbetme, hiç bir canlılara asla zulmetme.

yanıt0
yanıt0
ece:

haklısın teknisyen bey ama bidaki sefere eldiven kullan emi

yanıt4
yanıt0
erman:

eldiven almak için çalmış sazı

yanıt1
yanıt0
TEK YUREK:

HERKES SUCU SUCU DEVLETE ATIYOR BASI DISI AGRIYAN SEN ATMADINMI AGZI ACILAN 17 SENE DIYOR INSAN INSAN OLMAYINCA KENDINI DUZELTMEZSE DEVLET NAAPSIN NIYE KIZIYORSUNUZ HANI SIZLER OZGURLUK PAYLASMA DIYORDUNUZ NEDEN PAYLASMADIN MANGIRLARI ARKADAS VE CALISANLARLA HANI ESITLIK DIYORDUNUZ SIMDIDE HIRSIZ NIYE IHTIYACI VARMIS PAYLASMAMIS ALMIS YASASIN KOMINIZIM DIYOR DUN NE DEYISTI BASKALARININ HAKKINDA KARAR VERIYOR SUNUZ AMA KENDINIZDEN BIR TUY KOPARILDIMI BASLIYORSUNUZ BENIM PARAM NIYE ISCI HAKKI YOK NELER NELER BIRAKIN AGIZLARI KOKUSU BAYDI BIZI

13
7
yanıtYanıtla
Üç kağıdın da böylesi:

Hey ağzına sağlık. Ayynen öyle! Bunların yüzünden 79 -80 lerde Türkiye, cehenneme dönmüştü. Sıkıntısını da biz çektik. O günün komünistleri şimdi krallar gibi yaşıyor. Sovyetler Birliği yıkılınca da yüzde 90 ı Atatürkçü oldu. Ne alakaysa artık. Atatürk '''' Komünizm , görüldüğü yerde ezilmelidir'''' demedi mi? Bunlar, çarkıfelek gibi fırıl fırıl dönerler. İşlerine nasıl gelirse öyle çark ederler. Menfaatlerine dokunan bir şey oldumu da, kıyametleri koparırlar. Hayret bişey yaa ! Karakter meselesi ta

yanıt0
yanıt1
Erkan:

Selda sana acımayana acıma.

13
4
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title