Haberler

TFF Kararını Verdi! Beşiktaş, Veli Kavlak'a Tazminat Ödeyecek

Güncelleme:

Türkiye Futbol Federasyonu Uyuşmazlık Çözüm Kurulu kararına göre, Beşiktaş sözleşmesini feshettiği Veli Kavlak'a 8 milyon 577 bin lira tazminat ödeyecek.

Türkiye Futbol Federasyonu Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, Beşiktaş Kulübü'nün 3 Ağustos 2018'de sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiği Veli Kavlak'a 1 milyon 275 bin Euro (8 milyon 577 bin lira) tazminat ödenmesini kararlaştırdı.

TFF Uyuşmazlık Kurulu, Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezon sözleşmesini tek taraflı feshettiği Veli Kavlak'a 1 milyon 275 bin Euro (8 milyon 577 bin lira) tazminat ödemesine karar verdi.

3 MiLYON EURO iSTEDi

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Veli Kavlak ise kulüpten yaklaşık 3 milyon Euro (20 milyon lira) talep ediyordu. 2011 yılında 750 bin Euro bonservis bedeli karşılığında Rapid Wien'den Beşiktaş'a transfer olan Veli Kavlak, ilk dört sezon takımın değişmez isimleri arasına girdi. Mücadeleci futboluyla taraftarların en sevdiği futbolcular arasına giren Veli, 2015 yılında omuzundan sakatlandı.

Defalarca ameliyat olmasına rağmen eski sağlığına ve performansına ulaşamayan Veli'den kendisine takım bulması istendi. Ancak futbolcu buna yanaşmayınca yönetim geçen sezonun başında sözleşmeyi feshetti.

Beşiktaş'ta oynadığı 152 maçta 8 gol atıp, 15 asist yapan Veli Kavlak'ın şu an herhangi bir takımda forma giymiyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Veli Kavlak Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (13)

memduh:

vay arkadaş ! yanlış meslekle uğraşıyoruz biz ya. .

19
0
yanıtYanıtla
tarafsız yorum:

sözleşme şartlarını yerine getiremeyeceksen imzalamayacaksın fiko.

13
2
yanıtYanıtla
kral:

haksız şampiyonlukların acısı çıkıyor neydi gülü gülene ver

5
7
yanıtYanıtla
kartal:

pektemek veli necip gibi kazmalara milyon euroluk sözleşme yaparsan böyle olur . 500 bin türklirasına oynayacak adamların kıçını kaldırın. böyle devam. adamlar belçika avusturya isknadinav liglerinde 100 bin avroya oynarken bura getirip minimum 1, 5 mlyon veriyosunuz. sonuç batık klüpler. devlet el atsın bu işe borcu olan transfer yapmasın.

9
1
yanıtYanıtla
USTA:

PARALAR NEREYE GİDİYOR DİYE SORAN TARAFTARLAR İŞTE PARALAR BÖYLE GEREKSİZ YERLERE GİDİYOR. . .

8
2
yanıtYanıtla
ALİ AGA:

Düzelmedi ise neyin tazminatıymış, hay sizin gibi TFF nin. . . . .

3
5
yanıtYanıtla
:

BJK BU PARAYI TİNER OLARAK ÖDEYECEKMİŞ

4
3
yanıtYanıtla
FIRTINA 61:

Bu uyuşmazlık çözüm kurulu bir kerede orta yolu bulsa. Kardeşim hangi dosya gelse kulüp ödesin diyor, iyide bu adamda senelerdir oynamıyor. Günahtır, kimin parasını kime veriyorsunuz siz? Kul hakkı var, Veli efendi sözleşmen var diye oynamadan nasıl bu paraları yiyeceksin? Vicdanın yok mu senin?Uyumsuzluk çözüm kurluymuş. . . Ulan Trabzon''u bitirdiniz beee… Bir tane orta yol bulunmaz mı? Öde kurtul, oh ne ala memleket :(

5
1
yanıtYanıtla
gerçekler:

belliki senin hakkını hiç yememişler adam beşiktaş için futbol kariyerini bitirdi tabiki hakkı alacak sonuna kadar. ayrıca para milletin değil kulübün parası size ne. . . .

yanıt0
yanıt1
FIRTINA 61:

Nasıl kulübün parası! Kulüpler kimin peki?Adam kendi kariyerini Beşiktaş için niye bitirsin? Futbol kariyerini kulüp mü bitirdi?Yoksa yanlış tedaviler, yanlış ameliyatlar mı?Aynı Veli doktorlara da tazminat davası açmış mı?

yanıt0
yanıt0
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title