Haberler

Şarkıcı Hatice, Gözü Morarmış Paylaşımıyla Takipçilerini Korkuttu

Geçtiğimiz ay ünlü modacı Muammer Ketenci'nin defilesinde podyumda yürüdüğü anda birden elbisesinin kuyruğunu açarak kalçasını gösteren Hatice magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden olmuştu. Daha sonra cesur birçok paylaşıma imza atan, Hatice'den korkutan bir fotoğraf geldi.

"YÜZÜM YANDI"

Sosyal medyayı aktif kullanan Hatice, kendisine nazar edildiğini söyleyerek, "Yüzüm yandı nazar dedim, gözüm 2 gündür bu halde yine nazar diyorum çünkü kalbi fesat insan demeye dilimin varmadıklarının bedduası tutmaz iyi bilirim" notunu düştü.

Şarkıcı Hatice, Gözü Morarmış Paylaşımıyla Takipçilerini Korkuttu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Muammer Ketenci Haberler

Bakmadan Geçme

Yunanistan'da deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? CUMA HUTBESİ 29 MART | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMAN! Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları!
500

Yorumlar (50)

KADIN GİBİ KADIN:

Neyse ki yüzüyle para kazanmıyor.

24
0
yanıtYanıtla
Nuri Alco:

birlikte olurken fantezinin dozunu fazla kacirmisim, kusura bakma güzelim

21
1
yanıtYanıtla
DJ BORİS BREJCHA:

GÜZEL Mİ ?

yanıt7
yanıt0
KÖYLÜ GARİBAN MEMEDANIN TORUNU HASAN:

ne kadar çirkin ya

20
0
yanıtYanıtla
EYLÜL:

allahın sopası demiyorda. nazar diyor.

18
1
yanıtYanıtla
ADA:

ne yanması kimi kandırıyor besbellli bi yumruk yemiş ama yakışmış

18
0
yanıtYanıtla
yusufn:

daha bunlar ne ki, sence nazar değilmi acaba . allahın tokadı olmasın sakın

16
1
yanıtYanıtla
TEK YUREK:

COK GUZEL BIR POZ KICINDANDA GUZEL DOVENNIN ELINE SAGLIK

15
1
yanıtYanıtla
Gülden:

Bu da iyice sapıttı.. Sizi dinleyen varmı aceba.

15
0
yanıtYanıtla
Minik serce:

Hayatlarinda kiclarini baslarini acmaktan baska hicbisey yapmis degiller! Bide sanatci sozde güzelligin batsin neresi guzelse derme takma hertaraflari!

yanıt2
yanıt0
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title