Haberler

Galatasaray-Başakşehir Maçını Cüneyt Çakır Yönetecek

Güncelleme:

Süper Ligin 33. haftasında belki de şampiyonu belirleyecek olan Galatasaray-Medipol Başakşehir maçını Cüneyt Çakır yönetecek.

Süper Ligde şampiyonluk yarışı veren ve 66'şar puanı bulunan lider Galatasaray ile takipçisi Medipol Başakşehir pazar günü Türk Telekom Stadı'nda karşılaşacak. Bütün sezonun belki de en kritik maçı olan bu karşılaşmayı ise Cüneyt Çakır yönetecek.

İŞTE SÜPER LİGDE HAFTANIN HAKEMLERİ VE MAÇ PROGRAMI

17 MAYIS CUMA

20:30 Kasımpaşa - Atiker Konyaspor (Koray Gençerler)

18 MAYIS CUMARTESİ

19:00 Antalyaspor - Evkur Yeni Malatyaspor (Arda Kardeşler)

19:00 Trabzonspor - Beşiktaş (Fırat Aydınus)

19 MAYIS PAZAR

16:00 Akhisarspor - Kayserispor (Tugay Kaan Numaoğlu)

16:00 Bursaspor - Göztepe (Mete Kalkavan)

19:00 Aytemiz Alanyaspor - Çaykur Rizespor (Zorbay Küçük)

19:00 Galatasaray - Başakşehir (Cüneyt Çakır)

20 MAYIS PAZARTESİ

20:00 BB Erzurumspor - Fenerbahçe ( Suat Arslanboğa)

20:00 Ankaragücü - Demir Grup Sivasspor (Hüseyin Göçek)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cüneyt Çakır Galatasaray Başakşehir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (74)

Adınızı Yazın:

kudurun kudurun siz :D ŞANLI GALATASARAY veriyor ayarı topuna. Topunuz gelin diyor topunuzz

16
10
yanıtYanıtla
spor kralı:

allah galatasarayın yardımcısı olsun oyunlar çok

11
14
yanıtYanıtla
co hart:

şunu yazarken utanmalısın geçmişiniz karanlık sizin gidin pensilvanyada börek yiyenlere sorun arife hakan şüküre nicelerine

yanıt6
yanıt4
mühendis:

beşiktaşlı olarak inşallah başakşehir alır

10
12
yanıtYanıtla
MÜHENDİS SİKEN:

acı var mı acı malum 2 hafta önce döşedik size

yanıt2
yanıt1
ŞAPKACI:

HEHE AKLI SIRA AŞAĞIDAKİ AŞAĞILIK FENERİN AŞAĞILIK TARAFTARLARI AKILLARINCA ALGI YAPARAK ORTAMI GERİP BİR UMUT CİMBOMU NASIL ŞAMPİYONLUKTAN EDERİZ DERDİNDELER. ATI ALAN ÜSKÜDARI GEÇTİ, GEÇMİŞ OLSUN BEYLER. TÜRKİYENİN TEK TAKIMI GALATASARAYDIR. SİZ GİDİN KIZ BASKET KUPASINI KUTLAYIN DANGALAKLAR.

15
3
yanıtYanıtla
TERİMSİ:

HAHAHA YA İNSANDA BİRAZ HAYSİYET OLUR BE ŞAPKACI. ÜSKÜDARDAN SONRA ATTAN İNMEYİN TERSİNE BİNERSİNİZ ÇÜNKÜ :)

yanıt0
yanıt2
Sokaktaki FB li:

Hakaret ederek bir yere varamazsın aga, o aşağılığın kompleksinden kurtul bi, görünen köy klavuz istemez 5 haftadır olanlar ortada her şampiyonluğun ardında son 5 haftada kazanılmış bir istatistik var, hangi şampiyonluğunda ligi sürklase ettnki, hep aynı senaryo, uyuta uyuta gel, rakibinin maçlarını kaybettir, kendi maçlarını kazan ve sonra evet sonra hadi anlatta dinleyelim, birdaha söylüyorum hakaret etme, suç işliyorsun hatırlatırım. . .

yanıt1
yanıt2
feyyaz:

sokaktaki fb li trabzondan çaldığın kupanın hesabını ver önce boş yapma fener gs macında ki faule yine değinmemişsin ozaman seviniyordun şimdi sadece üzül gerisi seni ilgilendirmez

yanıt1
yanıt0
ŞAPKACI:

YATAKTAKİ FB Lİ SOKAKTAKİ FB LİDEN EVLADIR, HADİ GİT UYU. NE SUÇU ? BURDA GS İÇİN NELER YAZIYOR AŞAĞILIK FENERİN AŞAĞILIK DİLENCİ TARAFTARLARI. TEKRAR EDİYORUM SUÇSA GEL AL BENİ AŞAĞILIK ŞİKECİ TAKIMIN TARAFTARI.

yanıt1
yanıt0
Tüm 74 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title