Haberler

Vicdansız Baba, Araba Çarpan Küçük Oğlunu Mendil Sattırmak İçin Hastaneden Kaçırdı

Güncelleme:

Trafik ışıklarında mendil satarken, ticari aracın çarpması sonucu yaralanan Suriye uyruklu Taha Ceddo, kaldırıldığı hastaneden babası tarafından kaçırıldı. Polis ekiplerince aranan baba Faysal Ceddo'nun, 5 çocuğuna zorla mendil sattırdığı ve çalışmadıkları zaman dövdüğü belirlendi.

Bursa'da trafik ışıklarında mendil satarken, hafif ticari aracın çarpması sonucu yaralanan 9 yaşındaki Suriye uyruklu Taha Ceddo, kaldırıldığı hastaneden babası Faysal Ceddo tarafından kaçırıldı. Polis ekiplerince aranan vicdansız babanın, 5 çocuğuna zorla mendil sattırdığı ve çalışmadıkları zaman onları dövdüğü ortaya çıktı.

MENDİL SATARKEN YOLA FIRLADI

Kaza, dün, Osmangazi ilçesine bağlı Santral Garaj Mahallesi Kent Meydanı kavşağında meydana geldi. F.Y. yönetimindeki 16 YC 735 plakalı hafif ticari araç, aniden yola fırladığı öne sürülen, mendil satan Suriyeli Taha Ceddo'ya çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulup, asfalta düşen çocuk yaralandı.

SÜRÜCÜ SERBEST BIRAKILDI

Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralı çocuk, 'XXX3 ZZZL1' diye kayıt edilerek, tedaviye alındı. Taha Ceddo, dün gece saatlerinde, babası Faysal Ceddo tarafından hastaneden kaçırıldı. Kazanın ardından 1 gün gözaltında kalan sürücü F.Y. ise kimse şikayetçi olmayınca ifadesi alınarak serbest bırakıldı.

ÇALIŞMAYAN ÇOCUKLARINI DÖVÜYORMUŞ

Faysal Ceddo'nun, polis ekiplerince yapılan inceleme ve GBT sorgusunda, çocuklarına zorla mendil sattırdığı ve çalışmadıkları zaman onları dövdüğü belirlendi. Ceddo'nun 5 çocuğunun bulunduğu ve hepsini farklı noktalarda çalıştırdığı öğrenildi. Polis ekipleri, yaralı oğlu Taha'yı hastaneden kaçıran Faysal Ceddo'nun yakalanması için çalışma başlattı.

İLGİSİZ TAVIRLARI DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Öte yandan dün kaza sonrası yol ortasında yatan yaralı Taha Ceddo'nun babası Faysal Ceddo, olay yerine gelmiş, çocuğu acı içinde kıvranırken, rahat tavırlarıyla dikkat çekmişti.

Vicdansız Baba, Araba Çarpan Küçük Oğlunu Mendil Sattırmak İçin Hastaneden Kaçırdı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Suriye Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi
500

Yorumlar (21)

...:

bunlar ve sorunlarından biktik artık defolup gitsinler çocuklarıyla üremelerine memleketlerinde devam etsinler . . .

31
3
yanıtYanıtla
.:

Kendileri çalışmıyorlar çocukları kullanıyorlar yazık o çocuklara kış günü çıplak ayakla duruyorlar devlet alsın o çocukları yazık kurtarsınlar bu canilerden

28
2
yanıtYanıtla
ibrahim:

ne zaman gidecek işe yaramaz bu insanlar ülkesine

22
3
yanıtYanıtla
sen??:

Sen işe yarar ne yapıyorsun garibanlara hakaret etmek dışında. . . ? Bin Suriyeli olsun ama senin artık köhneleşmiş zihniyetin olmasın . . . İnsan olmayı öğrenemeyen insanlar istemiyorum , , çıkarın bu zihniyeti bu memleketten!

yanıt3
yanıt8
lord54:

ben suriyelilere çok kızıyorum yani aralarında meleklerde var gerçi hepsi bir değil ama işin içinde bebek ve çocuk varsa nereli olursa olsun asla kızmak için bi sebep yoktur. O küçücük elleri bedenleri bizim eleştirilerimizi haketmiyor.

20
1
yanıtYanıtla
hia:

alın çocukları kurtarın bu tip insanlardan evlatlık alabilmek için can atan aileler var

18
1
yanıtYanıtla
enver mercancı:

cahilden babamı olur

18
0
yanıtYanıtla
..:

çok yakın bir tarihte biliyorsunuz ülkemizin kurumları sosyal yönden inanılmaz çalıştığı için, bizde dilenci kalmamıştı biliyorsunuz. eskiden dilenen herkesi ev sahibi yaptı bakanlıklarımız, iş sahibi yaptı, istihdam filan hep bayram. şimdi böyle iyi oldu o yüzden bir bakıma, sokaklarda her 2 metrede 1 dilenci görmeyi, bilmediğimiz dillerde taciz edilmeyi, kendi evimizin sokaklarında yabancı gibi yürümeyi çook özlemişiz. teşekkürler başkanım, bunları ülkeye soktuğun fakat asla çıkarmadığın için.

14
2
yanıtYanıtla
çok kızgın biri:

DOĞU DOĞURT DİLENDİR BIKTIM BUNLARDAN KISIRLAŞTIRMA ŞARTIYLA ALIN BUNLARI ÜLKEYE . . KİMSE ÇOCUKLARINIZA BAKMAK ZORUNDA DEĞİL SIRF VİCDANLARIMIZDAN FAYDA SAĞLAMAK İÇİN ÇOCUK YAPIYORSUNUZ ALLAH BELANIZI VERSİN. OLAN O ÇOCUKLARA OLUYOR İLERİNİN GASPÇISI OLACAKLAR MUHTEMEL YA DA ÇOCUK YAPIP DİLENDİRECEKLER. KİMSE KUSURA BAKMASIN ARTIK SURİYELİ FALAN 1 KURUŞ VERMİYORUM. ÇOCUKLARA RAĞMEN ALLAH VERSİN RIZKINI ÖYLE DİYORLAR YA DOĞURURKEN . HER IŞIKTA AYNI SORUNU YAŞIYORUZ BIKTIK GERÇEKTEN

13
0
yanıtYanıtla
vatansever:

bi gitsinler artık yeter ya bıktık artık memleketin sırtında kambur bunlar

11
2
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title