Haberler

Sürücüsünün Kontrolünden Çıkan Araç Sulama Kanalına Uçtu! 2 Ölü, 3 Yaralı

Güncelleme:

Eskişehir'de, sürücüsünün kontrolünden çıkan hafif ticari aracın yol kenarındaki menfez boşluğuna yuvarlanmasıyla 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ise yaralandı.

Eskişehir'de kontrolden çıkan hafif ticari araç sulama kanalına uçtu. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

KONTROLDEN ÇIKAN ARAÇ SULAMA KANALINA UÇTU

Alınan bilgiye göre kaza, Eskişehir-Kütahya karayolu 20'nci kilometresinde meydana geldi. İddialara göre, sabah saatlerinde Aydın'ın Didim ilçesinden Eskişehir'e doğru yolan çıkan 26 PE 059 plakalı hafif ticari araç sürücüsü Özkan B. (56), akşam saatlerinde bir anlık dalgınlıkla direksiyon hakimiyetini kaybetti. Şeritten çıkan araç, yol kenarındaki sulama kanalına uçtu. Kazada araçta yolcu olarak bulunan Bedriye Mermer (69) ve Nebi Arda (76) olay yerinde hayatını kaybetti. Araç sürücüsü Özkan B. ağır yaralanırken Aysel Arda ve Emine Benli de yaralandı. Polis ekipleri kaza yerinde geniş güvenlik önlemi alırken trafik bir süre tek şeritten kontrollü olarak devam ettirildi.

Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalenin ardından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

500

Yorumlar (36)

Selim Avustralya:

Dünya''da en eğitimsiz kural tanımayan hele kadın kısmı en apdal sürücü

11
32
yanıtYanıtla
RABİA:

GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ SÜRÜCÜ KADIN DEĞİL ERKEK !!! KEŞKE KADINLAR KADAR KURALLARA UYUP YAVAŞ GİDEBİLSENİZ, TRAFİK TERÖRÜ YAŞATMASANIZ !!!

yanıt23
yanıt10
KUZEYİN UŞAĞI:

hayatını kaybedenlere Allah rahmet eylesin. yaralılara acil şifalar. trafik kurallarına kesin uyalım. uymayanları uyaralım.

40
1
yanıtYanıtla
Kemer:

Kemerlerinizi LÜTFEN BAĞLAYIN! Allah sabır versin

36
1
yanıtYanıtla
anti hirsiz:

köprü boslugunda koruma bariyeri yok sen kemer tak diyor zevat

yanıt0
yanıt1
Trafik kuzusu:

Vatandas ne yapsin kücük bi dalginlik hayatina mal oldu. yol kenarlari acik ortdaki koruma demirleri olsa kücük bi siyrikla atlatabilirdi

35
2
yanıtYanıtla
...........................:

akıl vereceğine bir rahme dilesen salak sende

yanıt4
yanıt44
Lazo:

Avrupada niye türkiyedeki kadar insan ölmüyo biliyormusunuz? Cünkü araba calismadan kemer takarlar, idda ediyorum allah rahmet eylesin bu ölenletin hepsi kemersizdir, ve o kemer takili olsaydi ölürlermiydi? Josef sural da aynen bu ihmalik yüzünden öldü ne zaman akilanacagiz

20
0
yanıtYanıtla
Gerçekçi:

Haklısın ancak bir acı gerçek daha var bu tür panelvan araçlara muayeneden muyeneye sökülen emniyet kemersiz ilave koltuklar var.Belki nu araçta öyleydi.Vefat edenlere Allah rahmet eylesin.Yakınların sabıt versin inşallah.

yanıt5
yanıt0
TRABZON CD.:

KEMER TAKILI OLSAYDI YİNE ÖLÜRLERDİ. ÇÜNKÜ ECEL GELDİKTEN SONRA HEPSİ BAHANE SADECE. . ELİNDEKİ BARDAKTAN SU İÇERKEN BİLE ÖLEBİLİRSİN? ÖLÜM; TEDBİR ALINARAK ÖNÜNE GEÇİLECEK BİŞEY DEĞİDİR. HA ANCAK ŞU OLABİLİR, ÖLÜM YİNE OLUR AMA ARBADAN FIRLAMAZ KOLTUKTA ÖLÜR. . BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

yanıt0
yanıt0
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title