Haberler

Eskişehir Araç Menfez Boşluğuna Uçtu: 2 Ölü, 3 Yaralı

Araç menfez boşluğuna uçtu: 2 ölü, 3 yaralıESKİŞEHİR'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği hafif ticari araç, yol kenarındaki menfez boşluğuna uçtu.

Araç menfez boşluğuna uçtu: 2 ölü, 3 yaralı

ESKİŞEHİR'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği hafif ticari araç, yol kenarındaki menfez boşluğuna uçtu. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

Kaza, Kütahya- Eskişehir karayolunda meydana geldi. Aydın'daki ardından Eskişehir'e dönmek için yola çıkan Özkan Benli (56) kullandığı 26 PE 059 plakalı hafif ticari araçla, kent merkezine 20 kilometre kala, direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki menfez boşluğuna uçtu. Kazayı görenlerin ihbarıyla gelen Jandarma ve trafik ekiplerince yapılan incelemede araçta bulunan Bedriye Mermer ile Nebi Arda olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü Özkan Benli, araçtaki diğer yolcular Aysel Arda ile Emine Benli ise ağır yaralandı. İhbar üzerine gelen ambulansla yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Savcılık incelemesinin ardından hayatını kaybeden Bedriye Mermer ile Nebi Arda ise hastane morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eskişehir Kütahya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title