Haberler

Rojda Demirer'in Erkek Halini Gören Takipçileri Şaşkınlıklarını Gizleyemedi!

Güncelleme:

Güzel oyuncu Rojda Demirer, cinsiyet değiştirme programı kullanarak kendisini erkek yaptı. Demirer, erkek halinin fotoğrafını takipçileriyle paylaşarak ağızları açık bıraktı.

Ünlü oyuncu Rojda Demirer, sosyal medya hesabı üzerinden bir telefon uygulamasının cinsiyet değiştirme efekti ile çekilmiş bir karesini sosyal medya hesabından takipçilerini beğenisine sundu.

"GÖZLERİM KANADI"

Rojda Demirer, filtreli halini orijinal görüntüsüyle yan yana koyarak Instagram hesabından paylaştı. Güzel oyuncu, bu karenin altına, "Bu da burada durmalı bence… Keşke erkek bir ikizim olsaymış, bence çok can yakarmış" notunu yazdı. Rojda Demirer'in bu halini gören takipçileri şaşkınlıklarını gizleyemedi. Demirer'in bir takipçisi paylaşıma, "Rojda hanım can yakar demişsiniz haklısınız. Gözlerim kanadı." yorumunu yaptı.

Rojda Demirer'in Erkek Halini Gören Takipçileri Şaşkınlıklarını Gizleyemedi!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Rojda Demirer Sosyal Medya Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (62)

Vava:

Herşey çok güzel olacak

25
53
yanıtYanıtla
HEYAAA:

boş yorum.

yanıt23
yanıt15
Gs:

Yav he he

yanıt3
yanıt2
Beko:

Malsın biliyorsun değil mi?

yanıt4
yanıt2
turkbey:

sende guzelim diye geciniyorsunya.hic guzel gormedik.

35
18
yanıtYanıtla
Ahtapot:

Kıyamet alametlerinden birisi Kadınların erkek gibi Erkeklerin kadın gibi davranması!!!

9
7
yanıtYanıtla
Yandın:

Ya tam bir gerizekalısınsnklslglsşfşpdşsş kadın eğlenmiş ne var bunda ??????cahil

yanıt10
yanıt3
Hmmm:

Cok uzgunum keske erkek ikizim olsaydi demis.. Odami estetik harikasi olurdu.. Senin heryerin estetik.. Bide guzellik diyorlar... Guzellik sokakta gordugunuz yuzunde bir estetik olmayan Bayan dir.. Yapilmis Bayan degil. Eski den dahaguzeldi

12
2
yanıtYanıtla
bayan olmayan:

bayan nedir ?

yanıt1
yanıt1
son hadsiz bükücü:

kadın olmasın o?

yanıt0
yanıt0
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title