Haberler

280 Km Hızla Yapılan Motosiklet Kazasının Güvenlik Kamera Görüntüsü Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Adana'da 280 kilometre hızla giden motosikletin, hafif ticari araca çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasının güvenlik kamera görüntüsü ortaya çıktı. Kazada motosiklet sürücüsü ve artçı hayatını kaybetmişti.

Adana'da önce hafif ticari araca, ardından da kaldırıma çarparak yaşamını yitiren motosikletteki 2 kişinin kaza anının güvenlik kamera görüntüsü ortaya çıktı. Parçalanan motosikletin hız kadranı 280'de takılı kalmıştı.

Kaza, 14 Mayıs'ta Yüreğir ilçesi D-400 karayolunda meydana geldi. Ömer Kaya (30) yönetimindeki motosiklet, kaldırımdan yola çıkan Mustafa Baysal (62) yönetimindeki hafif ticareti araca çarptı.

KAZADA 2 KİŞİ ÖLDÜ

Kazada, hız kadranı 280 kilometrede takılı kalan motosikletin sürücüsü Ömer Kaya ile yanındaki akrabası Nurullah Kaya (25) ağır yaralandı. Yaralılar götürüldüğü hastanede yapılan tüm müdahaleye karşın kurtarılamadı.

ÖNCE ARACA SONRA KALDIRIMA ÇARPTI

Olay anı ise, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Kamera görüntülerinde yola çıkan araca çarpan motosikletin, daha sonra kaldırıma ve refüjdeki yön levhasına çarpması görülüyor.

SÜRÜCÜ SERBEST BIRAKILDI

Kazanın ardından gözaltına alınan araç sürücüsü Mustafa Baysal, sağlık kontrolü için getirildiği Adli Tıp Birimi çıkışında gazetecilere, "Pişman değilim, onlar çok hızlıydı. 280 kilometre hızla gelip bana çarptılar" dedi. Baysal, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi mahkemece, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

serkan serkan:

arkadaşlar yol 280 km hız yapılacak bir yol değil zaten 400 metre gerisinde trafik ışıkları var. ve sık kullanılan adanın merkez yolu e5 dediğimiz. motor 1300 cc suzukı hayabusa hızlı olabilir. fakatı kadranın 280 de takılı kalması, o hızda olduğu anlamına gelmiyor. araça kaldırıma oradanda levhaya çarpıyor. levha 2mm lik galvaniz saç ve çok keskin. bisiklet ile bile çarpsanız kesin ameliyatlık olursunuz. hayatını kaybedenlere allahtan rahmet, ailesine başsağlığı dilerim.

14
1
yanıtYanıtla
komplocu:

aynen kadran 280 de takıldı diye bu aracın 280 ile gittiğini göstermez, tv lerde böyle anlatılıyo vatandaşa yanlış bilgilendirme yapıyolar. 80 ile giderken ani bir çarpmaylada kadran 280 hız göstergesinde takılabilir. yada 280 ile giderken çarpma sonucu kadran 0 km de takılabilir. buda dururken kaza yaptı anlamına gelmez.

yanıt0
yanıt0
Bingül Teyze:

gereksiz varlıklar.

1
8
yanıtYanıtla
waowww:

ticari araç sürücüsü ne yapsın? 280''le gelen bir motoru görme ihtimali bile yok ki şöförün. yıldırım gibi gelip vurmuş gençler. o yolda 280 yapılır mı?

5
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

otomobil kaldırımdan yola cıkıyor kamerada tam gostermıyorlar aracın cıktıgı yeri motor hızlı olabilir ama adam yolu kontrol etmeden kaldırımdan yola cıkıp sola donus yapmaya calısıyor Bide pisman degilim diyor

3
0
yanıtYanıtla
aag:

motorun hızını nasıl kontrol etsin kardeşim yazdığını beyinle yaz

yanıt0
yanıt0
bkrkky:

kadran yerinde değil çıkmış görmüyor musunuz ?

1
0
yanıtYanıtla
metin:

Bu nasıl bi motorsiklet hayabusamı

0
0
yanıtYanıtla
YAĞMURDANMI YOKSA AŞKTANMI:

yok mobiletmiş

yanıt0
yanıt0
Sokrates:

Hız asli kusur mu ?

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title