Haberler

Vali Funda Kocabıyık, Şehit Aileleri ve Gazilerle İftar Yaptı

Uşak Valisi Funda Kocabıyık, iftar programında şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

Uşak Valisi Funda Kocabıyık, iftar programında şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

Özel bir düğün salonunda düzenlenen iftar öncesi konuşma yapan Kocabıyık ramazan ayının manevi atmosferinde bir iftar sofrasında şehit aileleriyle buluşmaktan büyük onur duyduğunu ifade etti.

Türk milletinin bin yıldır Anadolu'da adalet, kardeşlik, huzur ve güvenliği tesis etmek için mücadele ettiğini ifade eden Kocabıyık,"Hakka bağlı hürriyeti kendimize şiar edinmiş necip bir millet olarak kültürümüz, gelenek ve göreneklerimizle bu topraklarda medeniyet kurduk. Çok şükür, ay yıldızlı al bayrağımızın gölgesinde bağımsız bir şekilde nefes alıyoruz. Gök kubbede yankılanan ezan seslerini duyabiliyoruz. Çocuklarımız neşeyle güle oynaya sokaklarımızı şenlendiriyor, vatandaşımız kafasını yastığa koyunca rahatça uyuyabiliyor. Bütün bu güzel ve hayırlı işler şehitlerimiz sayesindedir. Gazilerimizin fedakarlıkları sayesindedir. Allah onlardan razı olsun. Şehit ve gazilerimizin hiçbir zaman hakkını ödeyemeyiz. Kahramanlarınıza minnettarız. Onları hiçbir zaman unutmayacağız ve de unutturmayacağız." dedi.

İftar programına Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Cumhuriyet Başsavcısı Bünyami Korkmaz, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, protokol üyeleri ile şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

title