Haberler

Denizli'de Bir Kadının Bıçakladığı İleri Sürülen Eski Erkek Arkadaşı Öldü

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde bir kadın tarafından bıçaklandığı ileri sürülen kişi hayatını kaybetti.

Güzellik merkezinde çalışan ve daha önce eşinden boşanan 3 çocuk annesi G.K. (38), Değirmenönü Mahallesi'nde sabah işe gitmek üzereyken eve gelen ayrıldığı erkek arkadaşı Aydın Ergül (35) ile tartıştı.

Yaşanan tartışmanın ardından göğsünden bıçaklanarak ağır yaralanan Ergül, ambulansla Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ergül, yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Gözaltına alınan G.K, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. G.K, nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Daha önce sürekli izlendiğini, tehdit edildiğini belirterek şikayetçi olan G.K'nin, aldırdığı koruma kararının ardından yine tehdit edilmesi üzerine şikayetinden vazgeçirildiği, Aydın Ergül'ün dün akşam G.K'nin evine zorla girdiği ve polise ihbarda bulunulmasının ardından evden ayrıldığı ileri sürüldü.

-Cinayetten önce kadının yardım isteği

Eski erkek arkadaşını öldürdüğü öne sürülen G.K'nin cinayetten 1 gün önce Denizli'de uydudan yayın yapan bir televizyon kanalına şiddetten mağdur olduğuna ilişkin röportaj verdiği ve sesinin duyurulması için yardım istediği ortaya çıktı.

Denizli Gazetesi ve DRT Televizyonu muhabiri Hatice Demir'le dün röportaj yapan G.K, 16 yaşında evlendirildiğini ve ayrılık yaşadığını, yaşadığı bölgenin şartlarından dolayı töreden kaçarak memleketinden ayrılıp Denizli'de yeni bir hayata atıldığını dile getirdi.

öte yandan katil zanlısının bir gün önce kentteki yerel bir televizyona mağdur olduğuna dair

Aydın Ergül'le 4 yıl önce tanıştığına işaret eden G.K, şunları söyledi:

"Bu geçen süre içerisinde çok sıkıntılarımız olmadı. Fakat kendisi bundan bir yıl önce bazı maddeler kullanmaya başlayınca her şey değişti. Şiddet, tehdit ve şantajlar. Bu olaylar başladıktan sonra ben ayrılmak istedim. Ayrılmak isteyince yaşantım daha zor hale geldi. Bundan 2,5 ay önce tamamen ayrılmaya karar verdim. Gece beni bacağımın 3 yerinden bıçakladı. Bu olaydan sonra şikayetlerimin başlaması ile tehdit, şantaj yaptı, arkadaş çevrem ve benim şu an küs olduğum ailemle tehdit etmeye başladı. Bu şekilde daha önce benim şikayetimi geri aldırdı zoraki. Çünkü ben ne tarafa dönsem ölüm vardı. Aileme yerimi söylese ölüm, bu insana dayansam ölüm. İki taraftan birini seçmem gerekiyordu. Ama şimdi artık kararlıyım. Fark etmiyor. Böyle bir insanla sürekli karşı karşıya gelip devam etmektense ben ölmeyi tercih ediyorum."

Aydın Ergül'le şu an belki 15'e yakın şikayetinin olduğunun altını çizen G.K, şunları anlattı:

"Sonuç olarak gördüm ki artık bunlar benim son çığlıklarım, son direnişlerim. Sürekli her gördüğü yerde darp ediyor, evime zorla girmeye kalkıyor. En son evime zorla girdiğinde ben kendisiyle yine bir ölüm kalım savaşı verdim. Komşularım yetişti benim imdadıma. Bu kişinin bu kadar rahat olmasının sebebi ise ifadesinin alınıp serbest bırakılması oldu. 'Nasıl olsa bana bir şey yapılmıyor?' diye. Yapılmıyor diye bir şey yok, ben buna inanmıyorum. En sonunda bir şey yapılacak. Ama çok geç olmadan bir şey yapılsın istiyorum. Geçen her bir zaman benim aleyhime işliyor. En son ben dairemin kapısını açarken arkamdan zorla içeri girdi. Beni darp ederek telefonumu aldı 'polise haber vermeyeyim' diye. O gece evde nasıl yattığımı, nasıl uyuduğumu bilmiyorum, iletişim kurabileceğim aracı da elimden aldığı için. 2,5-3 aydır kendi evimde rahat uyuyamıyorum. Uykusuz işe gidiyorum. İşimde verimli olamıyorum. İş yerimden çıkınca ve sabah evimden çıkınca takip ediliyorum. Bu durumdan artık çok rahatsızım. Ben yaşantımı, hayatımı, özgürlüğümü tekrar geri istiyorum. Bunlar benim son çığlıklarım. Umut ediyorum ki bana yardımcı olabilecek biri benim sesimi duyar ve gerekli olan şeyleri bir an önce hızlandırır, yapar. Artık ne yapabilirim onu da bilemiyorum."

Bir an önce bir şeyler yapılmasını isteyen G.K, "Çok fazla şikayetim oldu, birçoğunu da ispatladım. O kişi kapımı zorlarken, beni darp ederken yakalandı, bir şey yapılmadı. Sadece adaletin bir an önce yerini bulmasını istiyorum. Korunmam var, bu insandan dolayı. Ben o korunmanın büyük bir şey olduğunu sanıyordum ama değilmiş." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title